Тонколони 10 инча

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 189,00 лв. - 346,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Безжичните активни тонколони днес са много разпространени за озвучаване на приятелските и роднински купони на открито. В следващите редове ще стане дума за 10 инчовите колони, тяхното предназначение и какво точно означава този размер. Ще разгледаме също и съдържанието на опаковката на подобно устройство.

За какво са подходящи 10 инчовите тонколони

Обикновено, размерите на отделните високоговорители в една кутия имат свое предназначение. По-малките по размер тонколони възпроизвеждат високите и средни честоти на звука, докато предназначението на по-големия високоговорител е да възпроизвежда ниските тонове - басовете, които са най-харесвани от всички любители на качествения аудио звук. Колкото по-голям по размери е високоговорителя, толкова по-плътни и мощни ще бъдат басите.

Нашият въпрос е за какво са подходящи 10 инчовите колони? Обикновено, това е минимумът като големина за да може да се усеща плътността на баса, дори и при озвучаване на открито. От друга страна, ако целта Ви е за озвучаване на малка стая, тази големина ще е подходяща ако сте наистина фен на мощния, плътен и разтърсващ бас.

Какво означава 10 инча

Големината на високоговорителите се посочва в техническите характеристики в инчове. Тоест, това е размерът на диаметъра на окръжността при най-големия сред всички говорители в акустичната конфигурация. Това важи както за безжичните активни тонколони за караоке, така и за сватбарските големи модели. Като цяло, в раздела на онлайн магазин 4sales.bg се предлагат караоке колони с възможност за връзка с източника на звука чрез кабел или безжично чрез Bluetooth.

Хубавото при 10” колони е липсата на необходимост от покупка на допълнителен усилвател и пулт за регулиране на честотата на тоновете, тъй като всичко е вградено в кутията на устройството. В зависимост от дизайна, бутоните и конекторите са изведени отзад на кутията или отпред. Предлаганите в онлайн магазин 4sales 10” колони са с вградено многоцветно осветление, примигващо по ритъма на музиката, създавайки допълнително настроение. В тях също е вграден и акумулатор, който в зависимост от капацитета си, може да захранва устройството в продължение на дълги часове.

Имате възможност да подавате на входа звук посредством кабелно или безжично свързване на смартфон, таблет или лаптоп. Също, в някои варианти имате възможност да поставите Micro SD карта памет или флашка със записана на нея музика.

Какво ще видите в опаковката

В зависимост от модела и цените, в опаковката можете да срещнете:

  • Самата 10 инчова колона;

  • 1 или 2 броя безжични микрофони;

  • Зарядно за акумулатора;

  • Дистанционно управление;

  • Ръководство за потребителя на руски или български език;

  • Гаранционна карта.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл