Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски топове

Съдържа 15 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дамските топове все повече набират популярност сред дамите, именно защото предоставят страхотен комфорт и с тях продължавате да изглеждате много добре и не предизвикват дискомфорт. Какво точно представляват и кога се носят? Има ли достатъчно голямо разнообразие в онлайн магазина на 4sales.bg и как е правилно да се носят? На всички и още належащи...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дамските топове все повече набират популярност сред дамите, именно защото предоставят страхотен комфорт и с тях продължавате да изглеждате много добре и не предизвикват дискомфорт. Какво точно представляват и кога се носят? Има ли достатъчно голямо разнообразие в онлайн магазина на 4sales.bg и как е правилно да се носят? На всички и още належащи въпроси ще дадем отговори в следващите редове.

Какво представляват дамските топове

От английски, думата “TOP” се превежда, като “горен, горно”. Тоест, този тип дрехи са горни и са по-разпространени сред жените. Тяхното предназначение е прикриването на горната част от тялото и са повечето случаи предназначени за носене през лятото. Под покритието на тази дума могат да се поставят много дрехи, но основно е прието, че дамските топове са различните видове потници, тънки летни горнища без ръкави, бюстиета, а дори и тениските.

Дамски къси топовеТопове

С тях от една страна ще изглеждате красиви, стилни и секси, а от друга те ще Ви позволят максимална свобода на движението и отлична прохлада през горещините.

Къде може да ги носим

Основно съществуват официални, ежедневни и спортни дамски топове, което означава, че е възможно носенето им почти навсякъде. Това са горни летни облекла, позволяващи обличането им както на официални и полуофициални събития, така и при ежедневни излизания на разходки, на събирания по различни поводи и т.н. Дамските топове през годините придобиха доста голяма популярност и това се дължи на крайният резултат, който се постига при обличането им и правилното съчетаване с цялостното облекло - страхотна визия, стил и атрактивна външност.

Без значение дали ще спортувате, ще излизате с приятели, ще ходите на бар или дискотека, на море или на планина, дамските топове са неотлъчни за всяка съвременна дама.

Какви модели ще намерите в сайта

Както всички други категории, така и тази се стараем да я направим и поддържаме изключително разнообразна, предлагайки възможно най-големия избор от модели на най-ниски цени. Както вероятно Ви е направило вече впечатление, нашите предложения се отличават с изключително широк спектър от цветови нюанси, различни кройки и съвременни визии. Така от едно място можете да обновите гардероба си и да Не Ви излезе скъпо, а в същото време да изглеждате уникално елегантна, стилна и секси. Това може да стане, чрез нашите: 

  • официални;

  • летни;

  • къси;

  • спортни модели.

С какво да ги съчетаем

Една от ползите, които направиха дамските топове изключително популярни, е възможността за съчетаването им с многобройни други видове дрехи. Например, успешна комбинация може да се получи с клин, дънки, пола, панталон, къси гащи през лятото и т.н. - буквално възможностите са неограничени, така че не чакайте повече, сега е момента.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.