Дамски топове

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 37,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Дамските топове все повече набират популярност сред дамите, именно защото предоставят страхотен комфорт и с тях продължавате да изглеждате много добре и не предизвикват дискомфорт. Какво точно представляват и кога се носят? Има ли достатъчно голямо разнообразие в онлайн магазина на 4sales.bg и как е правилно да се носят? На всички и още належащи въпроси ще дадем отговори в следващите редове.

Какво представляват дамските топове

От английски, думата “TOP” се превежда, като “горен, горно”. Тоест, този тип дрехи са горни и са по-разпространени сред жените. Тяхното предназначение е прикриването на горната част от тялото и са повечето случаи предназначени за носене през лятото. Под покритието на тази дума могат да се поставят много дрехи, но основно е прието, че дамските топове са различните видове потници, тънки летни горнища без ръкави, бюстиета, а дори и тениските.

Дамски къси топовеТопове

С тях от една страна ще изглеждате красиви, стилни и секси, а от друга те ще Ви позволят максимална свобода на движението и отлична прохлада през горещините.

Къде може да ги носим

Основно съществуват официални, ежедневни и спортни дамски топове, което означава, че е възможно носенето им почти навсякъде. Това са горни летни облекла, позволяващи обличането им както на официални и полуофициални събития, така и при ежедневни излизания на разходки, на събирания по различни поводи и т.н. Дамските топове през годините придобиха доста голяма популярност и това се дължи на крайният резултат, който се постига при обличането им и правилното съчетаване с цялостното облекло - страхотна визия, стил и атрактивна външност.

Без значение дали ще спортувате, ще излизате с приятели, ще ходите на бар или дискотека, на море или на планина, дамските топове са неотлъчни за всяка съвременна дама.

Какви модели ще намерите в сайта

Както всички други категории, така и тази се стараем да я направим и поддържаме изключително разнообразна, предлагайки възможно най-големия избор от модели на най-ниски цени. Както вероятно Ви е направило вече впечатление, нашите предложения се отличават с изключително широк спектър от цветови нюанси, различни кройки и съвременни визии. Така от едно място можете да обновите гардероба си и да Не Ви излезе скъпо, а в същото време да изглеждате уникално елегантна, стилна и секси. Това може да стане, чрез нашите: 

  • официални;

  • летни;

  • къси;

  • спортни модели.

С какво да ги съчетаем

Една от ползите, които направиха дамските топове изключително популярни, е възможността за съчетаването им с многобройни други видове дрехи. Например, успешна комбинация може да се получи с клин, дънки, пола, панталон, къси гащи през лятото и т.н. - буквално възможностите са неограничени, така че не чакайте повече, сега е момента.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл