Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамско боди с дълъг ръкав обло деколте с V-образно изрязване по средата FZ34

36,80 лв

Дамско боди с дълъг ръкав обло деколте с V-образно изрязване по средата FZ34 #05969

Описание:

Еластично дамско боди с дълъг ръкав и голямо правоъгълно деколте с цепка, което може да използвате като блуза. Интересен и моден дизайн, който ще ви направи по – привлекателни и атрактивни. Подходящо да се комбинира с къси и дълги панталони и поли от различни материи.

Особености:

Подходящо е да използвате бодито с колан с интересна и модерна катарама, което ще направи визията ви по - ексклузивна. Катарамата може да изберете в сребристо, златисто, черно, тя може да има различни декоративни цветни елементи, кристали. Широчината на колана може да зависи от полата и панталона, но най – добре ще подхождат колани с по – голяма широчина. Деколтето на бодито предполага аксесоари от тип синджир, със кръгли, правоъгълни, квадратни висулки. Може да насложите няколко синджира с различна дължина и сходни орнаменти.

Дизайн:

Бодито има моден дизайн и може да се използва като блуза, която остава вътрешна за полата или панталоните. Бодито е изработено от мека и еластична материя, която очертава формите на тялото, то има дълъг ръкав и дълбоко правоъгълно деколте, което е допълнено от дълбока вертикална цепка и открива тази част от бюста. Оформлението на деколтето, е по нов и моден дизайн и със сигурност изглежда интересно и ви прави по – привлекателни. Може да комбинирате бодито както с подобни меки  материи, така и с дънкови материи. Добавянето на колан към полата или панталоните ще направи визията ви по – завършена, интересна и ексклузивна. Бодито има интересен и актуален дизайн, който се предлага в осем цвята, за да имате по – голям избор в зависимост от личните си предпочитания: бял, светло червен, тъмно червен, сив, черен, зелен, тъмно син и светло син. Класическите цветове, като бяло и черно са най – лесни за комбиниране със всички други цветове и материи. Червените цветове ви правят по – привлекателни и забележителни. Сивия, тъмно синия цвят засилват вашето интелектуално излъчване. Зеленият и светло синият цвят, ви предават по – младежка и свежа визия.

Технически характеристики:

  • Модел: Боди с дълъг ръкав;
  • Състав: Полиестер и еластан’
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Светло червен/ Тъмно червен/ Сив/ Черен/ Зелен/ Тъмно син/ Светло син.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Еластично боди с дълъг ръкав и голямо правоъгълно деколте с цепка;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.