Изкуствени елхи

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Коледните елхи са най-емблематичната коледна украса, заемаща централно място във всеки дом. Независимо дали са декоративни или истински дръвчета, те вдъхват празничен дух и събират близки и приятели заедно. С изкуствените елхи, които се предлагат във всякакви форми и размери, е лесно да намерите онова дръвче, което пасва идеално на вашия интериорен декор.

Всичко, което трябва да имате предвид, е каква атмосфера искате да създадете. Търсите класически изчистени елхи или пък такива с декорация, като със сняг, със светещи лампички, бели? Имате ли достатъчно място в помещението, където ще поставите коледното дърво? Предпочитате голямо дърво, например 180 см, или пък по-ниско, като 150 см? 

Какво ще откриете във 4sales?

В нашия онлайн магазин ще откриете изкуствени коледни елхи на изгодни цени. Те са с гарантирана дълготрайност, така че да се радвате на тяхната красота няколко сезона подред. Можете да избирате от различни видове – по-луксозни, като заснежени или пък такива с шишарки и друга декорация, или пък стандартни зелени, наподобяващи истинско дръвче. 

Малки или големи? Имаме качествени предложения за всяко пространство. Елхите пристигат при вас със стойки за лесен монтаж. Те са лесни за поддръжка и съхранение, няма да заемат излишно място във вашия дом.

Предимства на изкуствените коледни елхи

Едно от основните им предимства е, че те могат да се използват повторно всеки празничен сезон. Изкуствените видове също могат да осигурят по-модерен поглед върху класическото дърво. Тези, които са покрити с изкуствен сняг и имат романтичен и уникален вид, който допълва съвременния празнична подредба вкъщи. Цветните дръвчета стават все по-популярни, добавяйки модерен и персонализиран поглед върху класическата декорация. Във 4sales може да закупите и златна коледна елха. Повторното използване на тези дръвчета, които са и евтини, ще ви спести ежегодните разходи по закупуването на живо дърво. 

Декоративните дръвчета не създават бъркотия във вашия дом. Всеки, който е имал в жилището си живо дръвче, знае, че след няколко дни бодличките му започват да капят. Това се случва особено бързо, ако в помещението се поддържа по-висока температура. Това с декоративните елхи е недопустимо. Ще се радвате на тяхната красота седмици наред.

Почистването им се случва лесно. Можете да забършете клончетата с мокра кърпа, така че да премахнете слоя прах, който се е натрупал върху тях. Съхраняват се без проблем. За разлика от живото дръвче, което ако закупите отрязано трябва по-късно да изхвърлите в коша за боклук, или ако пък купите такова в саксия, да търсите място къде да го засадите, с декоративните видове няма да се затруднявате излишно. Просто ги прибирате в опаковката, с която са пристигнали при вас, и така ще ги съхраните успешно до следващия сезон.

Каква трайност има подобен продукт?

Изкуствените коледни дръвчета могат да издържат много години в зависимост от качеството им и от това колко добре се грижите за тях. Средно едно висококачествено изкуствено коледно дърво може да издържи от 10 до 15 години или дори повече при подходящи грижи и съхранение.

Как се сглобяват изкуствени дръвчета?

Сглобяването е като детска игра. Всичко, което ще ви бъде нужно, ще ви бъде изпратено, така че можете да се справите бързо и лесно сами. Първо, започвате със сглобяването на основата. Тя може да бъде метална или изработена от пластмаса. Застопорявате я с крепежните елементи и започвате да подреждате останалите части от дървото. След като те са поставени, трябва да разлистите всяка клонка от дървото. И дървото е готово за украсяване. Развихрете въображението си и действайте смело с декорацията.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл