Електрически тротинетки

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Електрическите тротинетки в последно време станаха изключително модерни и използвани средства за по-бързо придвижване. Те са подходящи, както за деца, така и възрастни. Сега обаче ще разберем безопасни ли са и с какви аксесоари е препоръчително да ги караме? Ще видим някои мнения на наши клиенти и защо онлайн магазин 4sales.bg е подходящо място за пазаруване?

Какво представляват електрическите тротинетки

Според мненията, това са компактни и в същото време мощни устройства, предназначени за деца и възрастни. Притежават две малки по размери предни и задни колела, прикрепени към олекотена L-образна конструкция и издължен кормилен лост, позволяващ контролирането на посоката на движение.

електрически тротинетки

Управлението на електрическата тротинетка е много елементарно и не изисква особени шофьорски умения. Устройството има вграден в себе си мощен електродвигател и батерия, осигуряваща изминаването на над 100 км с едно презареждане. Приборът е изключително удобен както за деца, така и за възрастни, а според мненията на използвалите го вече потребители, той е изключително удобен и спестява много време.

За повече подробности и покупки, посетете онлайн магазина 4sales.bg, където изобилието от модели е голямо.

За кои са подходящи

Предназначени са за възрастните хора, които често им се налага да преодоляват по-големи разстояния и за деца, използващи ги за забавление. При спазването на елементарни мерки за безопасност, като каране с умерена скорост и преценяване на терените, през които преминавате, електрическите тротинетки могат да се нарекат безопасни.

За да увеличим нивото си на безопасност при употреба, важно е да се снабдим с подходящата предпазна екипировка. Това може да са каски, ръкавици, наколенки и налакътници. Въпреки, че електрическите тротинетки за деца са с по-маломощен двигател, те често не могат да преценят условията и е препоръчителна покупката на допълнителните аксесоари. Това важи и за по-възрастните потребители, а всичко можете да го закупите от онлайн магазин 4sales.bg.

Как се зареждат

В комплекта на всяка електрическа тротинетка за деца или възрастни пристига специално зарядно устройство, позволяващо лесното и бързо включване на прибора към ел. мрежата. Наши клиенти изразяват мнения, че е по-удобно зареждането да се извършва през нощта, а в зависимост от мощността на акумулатора, времето за неговото пълно възстановяване е различно

Защо да купите от 4sales.bg

Защото ние зареждаме онлайн магазина директно от вносителя, което означава, че правим покупката на изключително ниски цени и можем да предложим такива на клиентите си. Според мненията, продуктите в онлайн магазина 4sales.bg наистина са изключително евтини, а качеството им - напълно приемливо. В същото време осигуряваме:

  • пълна безопасност на връзката и паричния трансфер при онлайн плащания;

  • изключително интуитивна и лесна за навигация и пазаруване уеб-платформа;

  • бързо пазаруване чрез лесни за преминаване стъпки;

  • гаранция на продуктите и тест период с възможност за връщане.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл