Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически тротинетки

Съдържа 16 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Електрическите тротинетки в последно време станаха изключително модерни и използвани средства за по-бързо придвижване. Те са подходящи, както за деца, така и възрастни. Сега обаче ще разберем безопасни ли са и с какви аксесоари е препоръчително да ги караме? Ще видим някои мнения на наши клиенти и защо онлайн магазин 4sales.bg е подходящо място ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Електрическите тротинетки в последно време станаха изключително модерни и използвани средства за по-бързо придвижване. Те са подходящи, както за деца, така и възрастни. Сега обаче ще разберем безопасни ли са и с какви аксесоари е препоръчително да ги караме? Ще видим някои мнения на наши клиенти и защо онлайн магазин 4sales.bg е подходящо място за пазаруване?

Какво представляват електрическите тротинетки

Според мненията, това са компактни и в същото време мощни устройства, предназначени за деца и възрастни. Притежават две малки по размери предни и задни колела, прикрепени към олекотена L-образна конструкция и издължен кормилен лост, позволяващ контролирането на посоката на движение.

Управлението на електрическата тротинетка е много елементарно и не изисква особени шофьорски умения. Устройството има вграден в себе си мощен електродвигател и батерия, осигуряваща изминаването на над 100 км с едно презареждане. Приборът е изключително удобен както за деца, така и за възрастни, а според мненията на използвалите го вече потребители, той е изключително удобен и спестява много време.

За повече подробности и покупки, посетете онлайн магазина 4sales.bg, където изобилието от модели е голямо.

За кои са подходящи

Предназначени са за възрастните хора, които често им се налага да преодоляват по-големи разстояния и за деца, използващи ги за забавление. При спазването на елементарни мерки за безопасност, като каране с умерена скорост и преценяване на терените, през които преминавате, електрическите тротинетки могат да се нарекат безопасни.

За да увеличим нивото си на безопасност при употреба, важно е да се снабдим с подходящата предпазна екипировка. Това може да са каски, ръкавици, наколенки и налакътници. Въпреки, че електрическите тротинетки за деца са с по-маломощен двигател, те често не могат да преценят условията и е препоръчителна покупката на допълнителните аксесоари. Това важи и за по-възрастните потребители, а всичко можете да го закупите от онлайн магазин 4sales.bg.

Как се зареждат

В комплекта на всяка електрическа тротинетка за деца или възрастни пристига специално зарядно устройство, позволяващо лесното и бързо включване на прибора към ел. мрежата. Наши клиенти изразяват мнения, че е по-удобно зареждането да се извършва през нощта, а в зависимост от мощността на акумулатора, времето за неговото пълно възстановяване е различно

Защо да купите от 4sales.bg

Защото ние зареждаме онлайн магазина директно от вносителя, което означава, че правим покупката на изключително ниски цени и можем да предложим такива на клиентите си. Според мненията, продуктите в онлайн магазина 4sales.bg наистина са изключително евтини, а качеството им - напълно приемливо. В същото време осигуряваме:

  • пълна безопасност на връзката и паричния трансфер при онлайн плащания;

  • изключително интуитивна и лесна за навигация и пазаруване уеб-платформа;

  • бързо пазаруване чрез лесни за преминаване стъпки;

  • гаранция на продуктите и тест период с възможност за връщане.

Още
Електрически тротинетки : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.