Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Чип тунинг

Съдържа 9 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво трябва да знаем за чип тунинг

Потреблението на гориво е голям проблем за повечето шофьори и няма две мнения по въпроса, че това е така, най-вече поради факта, че цените непрекъснато нарастват. Решението в случая е да се постави специален чип, регулиращ потреблението на двигателя. Това е изключително евтино, безопасно и ефективно. Устройст...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво трябва да знаем за чип тунинг

Потреблението на гориво е голям проблем за повечето шофьори и няма две мнения по въпроса, че това е така, най-вече поради факта, че цените непрекъснато нарастват. Решението в случая е да се постави специален чип, регулиращ потреблението на двигателя. Това е изключително евтино, безопасно и ефективно. Устройство все повече придобива популярност и започва да се използва все по-масово. Създава се от качествени материали. Най-големите му предимства са, че:

  • спестява до 15% от разхода на горивото;

  • увеличава мощността на двигателя с няколко конски сили до цели 35%. 

Чипове за кола

Освен това намалява количеството на изхвърляните в атмосферата вредни емисии и спомага за опазването на околната среда. Чипът осъществява връзка с електрониката на автомобила . Получава необходимата информация от нея и задава определени параметри, за да регулира изразходваното количеството гориво, налягането и времето за впръскване, намалявайки консумацията на гориво от двигателя. Не влияе негативно на цялостните компютърните настройки на автомобила. Работи единствено в рамките на предназначението си. Нужно е време, за да адаптира режима си на работа към навиците на шофьора. Обикновено това се случва след като бъдат изминати около 200 км. след поставянето на му. Ако шофьорът желае да възвърне първоначалните си настройки, трябва да изключи чипа, да го свали от колата и да го замени със стандартния за неговия модел автомобил чип. Цените на чип тунинга в нашия онлайн магазин 4sales.bg са достъпни и дори конкуренти.

За кои типове двигатели са подходящи

Чип тунингът  е подходящ за икономия на гориво за автомобили, работещи както с дизелови, така и с бензинови двигатели. Той е напълно безопасен за използване. При автомобил с поставен чип е необходимо да се обърне голямо внимание на качеството на горивото, което се използва. При бензиновите е препоръчително да се зарежда високо-октаново гориво, за да се намали риска от детонации, които могат да навредят на буталата. Важно е след инсталиране на чипа, да се следят редовно параметрите на двигателя, за да се избегнат проблеми. Особено подходящи за чип тунинг са дизеловите автомобили с турбо компресор. При тях се наблюдават и много добри резултати.

Чип тунинг за дизел

Как се монтират

Монтажът на chip тунинга е изключително лесен. Това чипосване не отнема много време, не е нужен специален софтуер или компютър. Необходимо е да поставите чипа в конектора букса OBD2.  За ориентир, той се намира близо до двигателя. След което е необходимо да стартирате двигателя. Натиснете бутона за нулиране за около пет секунди. Изчакайте от 30 до 54 секунди, за да може чипът да се свърже с компютърната система на автомобила (ecu box). Изключете този автомобилен двигател. И вече имате успешно инсталиран авто чип тунинг.

Защо за изберете 4Sales.bg

Моделите готови чипове за коли от различен производител, които предлагаме са много и разнообразни, подходящи за тунинговане на всеки автомобил. За дизел или бензин, за мощност или намаляване разхода на гориво, за стари или нови автомобили - с всичко това разполагаме в нашия онлайн магазин, като ги предлагаме на достъпни и конкурентни цени за всеки джоб! Очакваме Ви!

Популярни търсения: професионален чип тунинг на достъпни цени.

Още
Чип тунинг : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.