Мултимедии за коли

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 42,00 лв. - 705,00 лв.

23 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

23 резултата

Какво представляват мултимедийните системи

Мултимедийните системи са многофункционални устройства, които се поставят на мястото на радиото или на оригиналното аудио. Те са универсални, с лесен монтаж, на много по-достъпни цени и са подходящи за всякакви марки автомобили.

Поддържат възпроизвеждане на аудио и видео съдържание и използват капацитивни touch дисплеи. На пазара се срещат два вида – двоен или единичен дин. Тези от типа единичен дин имат по-опростено устройство и функционалности. Те са размера на стандартно радио с монтиран малък екран. Видът двоен дин представляват цялостни плеър системи, които се вграждат и се отличават с по-голям монитор и повече екстри. Те са подходящи за по-нови автомобилни модели.

Изделията използват свой софтуер – WinCe или Android, имат навигационно меню, от което са достъпни всички функции.

Какви функции предлагат

Основното им предназначение е за слушане на музика и гледане на видео, но наред с главните функции те притежават и други полезни екстри:

 • Връзка с външна навигация или притежават предварително инсталирана, като част от операционна софтуерна система;

 • Възпроизвеждане на всички популярни аудио и видео файлове във висококачествен цифров формат;

 • Инсталиран мултимедиен плейър;

 • Широк диапазон радио честоти;

 • Режим „бърз достъп“ от менюто и бутоните;

 • Осъществяване на връзка със смартфони и таблети;

 • Нови капацитивни touch дисплеи с ярки цветове и добра резолюция;

 • Разглеждане на снимки през менюто;

 • Интернет връзка за по-оборудваните модели;

 • Двоен режим за слушане на музика, при използване на навигацията.

Какви интеграции с устройства поддържат

Медиите за коли могат да се свържат с Вашия видеорегистратор и да играят ролята на монитор, ако не притежавате такъв. На тях ще се визуализира записът направен от камерата. Те се интегрират и с камери за задно виждане, като предоставят ясен образ при паркиране.

Притежават добре оборудван интерфейс – USB входове за флашка или кабел, SD/TF слот за карта с памет до 64 GB, имат и RCA изходи за връзка със съществуващо аудио оборудване на автомобила.

По-скъпите модели предлагат и връзка с контролите на волана, за управление на звука и смяна на файлове директно от него по време на движение. Поддържат функцията свободни ръце, след синхронизация със смартфона и директно провеждане на разговори, тъй като притежават микрофон.

Какви мултимедии за коли ще намерите

Двоен дин за колаУниверсална мултимедия за кола

Във 4sales са налични разнообразни модели с различен дизайн и големина универсални мултимедии произведени в Китай. Те са подходящи както за нови, така и за по-стари модели коли. При нас ще откриете продукти от типа единичен дин със сензорен екран или двоен – с широк монитор за вграждане.

Някои от моделите предлагат избор за дистанционно управление, ще намерите също и навигационни устройства с предварително инсталирани, актуални карти за Европа и България.

Предложенията с екстри включват и такива с вграден тунер за телевизия, с предварително инсталирани игри и изделия, които поддържат автоматичен старт на медията при отключване на превозното средство.

Защо да поръчате от 4sales

Избирайки да поръчате от магазина на 4sales можете да сте сигурни в качеството на продуктите. Те са внимателно тествани от нашия екип от професионалисти. Магазинът е специализиран в предлагането на изделия с гаранция, произведени в Китай на супер цени, директно от производителя.

Можете да се възползвате от поръчка на изплащане, с одобрение още в същия ден. Голяма част от офертите ни са промоционални с 20% до 50% отстъпка.

Ако търсите мулти-устройство за Вашия автомобил разгледайте предложенията ни или ни потърсете за съвет по телефона или онлайн.

Популярни търсения: мултимедия цена, 7 инча авто мултимедия, мултимедийна навигационна система за автомобил, мултимедия за кола с навигация, китайски навигации за вграждане, авто мултимедийна система, мултимедия за кола 1 дин, навигация андроид за кола, мултимедия за кола с тв, мултимедия за кола единичен дин, multimedia player цени, android мултимедия за кола, мултимедия за кола 9 инча.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл