Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажиращи столове

Съдържа 26 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват масажните столове

Масажни столове

Тези продукти представляват удобни кресла, изработени от мека еко-кожа, които осигуряват релаксиращ и тонизиращ масаж на цялото тяло. С вид на елегантна мебел те имат семпъл дизайн и предлагат ефективен начин за почивка и отпускане. Подплатени са с меки възглавници, които поддържат тялото в правилна и изп...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват масажните столове

Масажни столове

Тези продукти представляват удобни кресла, изработени от мека еко-кожа, които осигуряват релаксиращ и тонизиращ масаж на цялото тяло. С вид на елегантна мебел те имат семпъл дизайн и предлагат ефективен начин за почивка и отпускане. Подплатени са с меки възглавници, които поддържат тялото в правилна и изправена позиция.

Осигуряват разтриване на цялото тяло, чрез различни по големина обли накрайници, вибрация и въздушен натиск. Подходящи са за масаж на различни части: главата, раменете, ръцете и гърба, бедрата и седалището, прасците и стъпалата. С тези уреди ще възвърнете тонуса и енергията си, без да се налага да посещавате скъпи сеанси на висока цена.

Специалният им релаксиращ ефект се крие в натиска с различен интензитет и комбинирането на различни масажиращи техники, управлявани от микрокомпютър.

Какви екстри притежават

Столове за масажи

Масажните столове са създадени, за да предлагат максимален оздравяващ ефект и използват редица нови технологии:

  •  „Zero Gravity” технология за активна почивка и разпределение на тежестта;
  • Накланяне на облегалката до 170 градуса в положение лежанка;
  • Управление с дистанционно;
  • Автоматични режими;
  • 4D техника за реалистично усещане при разтриване.

Могат ли да се купят на изплащане онлайн

Всички масажни столове предлагани в магазина на 4sales могат да се закупят и на изплащане. Избирайки покупка на лизинг директно онлайн Вие можете сами да планирате размера на вноските си, за да бъде покупката достъпна за месечния Ви бюджет.

При поръчка на кредит се запазват всички предимства на офертата, включително промоционална оферта, безплатна и експресна доставка, както и допустимия срок за връщане.

Поръчката на изплащане Ви дава шанс да се сдобиете с полезен за здравето и общия тонус уред на достъпна цена.

Подходящи ли са за офис

Креслата са създадени, за да бъдат пълноценна част от интериора. Те имат стилен дизайн, с меки заоблени линии и пасват на всяко обзавеждане. Имат размерите на обикновено кресло, което можете да поставите в офиса, приемната зала или стаята за почивка.

Инвестицията в подобен уред е още един начин да направите обстановката по-приятна, а свободното време полезно за Вас и служителите Ви.

Те работят безшумно, дискретни са и няма да попречат на ежедневната Ви дейност по време на работа.

Разгледайте предложенията на 4sales за масажиращи уреди и изберете директна покупка или на кредит.

Още
Масажиращи столове : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.