Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Вендинг масажен стол

5 764,00 лв

Купи на кредит

Вендинг масажен стол #01811

Равномерно разпределение на натиска

Масажният вендинг стол от ново поколение предлага още по равномерно и балансирано разпределение на натиска. Той използва микрокомпютърна технология, която автоматично управлява масажиращите глави за максимален, отпускащ резултат.

Цялостната програма включва стимулация на всички части от тялото, като комбинира въртеливото движение на обли масажиращи глави с натиск от въздушни възглавници. В зоните, където се натрупва най-много напрежение и схващането е чест проблем, са поставени повече глави, за дълбоко разтриване.

Въздушните възглавници пък указват мек натиск по протежение на мускулите на долната част на краката, раменете и врата.

Отпускане на цялото тяло

С масажното кресло можете да се насладите на цялостен ефективен масаж на всички проблемни зони. Той обхваща:

· Раменете и врата;

· Седалище и гръб;

· Ръцете и краката.

Облегалката може да се регулира до ъгъл от 170 градуса, за постигане на най-удобно положение. Отпускането на облегалката назад предлага оптимално положение за най-ефективна почивка и създава чувство за безтегловност.

Облите глави за масаж са изработени с форма, която стимулира нервните окончания и отпуска възпалените и захапани нерви. Допълнително, кръговото движение, което извършват има тонизиращ ефект.

Монетен механизъм

Креслото е създадено за комерсиална употреба и притежава вграден монетен механизъм. След пускане на точната сума монети, стартира цялостната, предварително зададена програма. Вендинг механизмът е вграден във вътрешността на корпуса и захванат с болтове. Те лесно се отвиват, за изваждане на монетника и събиране на натрупаните суми. Предвиден е отделен отвор, за връщането на сумата, в случай, че е пусната неподходяща монета или такава, която не отговаря на предварително зададената стойност.

Приложение

Столът е идеален избор за търговци, които искат да предоставят допълнителна възможност за релакс на своите клиенти. Може да намери място в търговски центрове, молове, спа и релакс зони, кинезитерапевтични центрове, фризьорски и козметични салони.

Подходящ избор е за доставяне на лукс на работното място, в офисната сграда или други публични институции. Добро решение е и за хотели, клубове и заведения, чакални.

Технически характеристики

· Цвят: Кафяв;

· Материал: Еко кожа;

· Захранване: 220 V;

· Товаропоносимост: 130 кг;

· Максимален ръст: До 190 см;

· Тип: Мултиточков;

· Екстри: Въздушен натиск;

· Наклон на облегалката: До 170 градуса.

Какво ще получите

· Вендинг масажен стол;

· Техническо ръководство;

· Захранващ кабел;

· Гаранция за 12 месеца.

Масажните столове – изборът на умните хора!

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажиращи столове

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.