Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажори за гръб

Съдържа 15 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Мускулно-скелетната система на човека му осигурява активност и свобода в движенията, но за да бъде пълноценна тя е необходимо да се подлагаме на различни видове масажи, които обаче не всеки може да си позволи при професионалист. И тук на помощ идват масажорите за гръб. В настоящия материал ще разгледаме предимствата от употребата им, разновиднос...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Мускулно-скелетната система на човека му осигурява активност и свобода в движенията, но за да бъде пълноценна тя е необходимо да се подлагаме на различни видове масажи, които обаче не всеки може да си позволи при професионалист. И тук на помощ идват масажорите за гръб. В настоящия материал ще разгледаме предимствата от употребата им, разновидностите и нещата, на които да обърнем внимание при избора.

Какво представляват масажорите за гръб?

Електрически автономни устройства, масажиращи гърба в определени точки чрез вибрационни потупващи или въртящи движения. Самите уреди се различават по дизайн, но принципът им на работа е еднакъв. Захранването обикновено се извършва от електрическата мрежа, но има и варианти на зареждащи се батерии или ръчни.

Поставя се в задната част на тялото и се включва чрез специалния бутон. Някои подобрени модели дори предоставят възможност за избор на различни масажни режими за релакс, така че ефектът от тях да е максимален и вие да се чувствате подвижни, отпочинали и бодри.

За какво се използват?

Масажори за гръб и кръст

Редовната употреба на такова устройство стимулира кръвообращението, мускулите се отпускат, а схващанията отшумяват. Подвижността се подобрява и се подсилва имунитета. Препоръчителни са за хората, чиято работа е свързана с продължително стоене зад компютъра или шофиране, без извършване на никакви физически действия. Такива хора обикновено често се сблъскват с гръбни болки и в областта на врата.

Те имат нужда от всекидневни редовни масажи, но посещението при специалист всеки ден би излязло доста скъпо удоволствие, при положение че това може да се случва в условията на домашния уют, по удобно за тях време. Нуждата от подобна джаджа настъпва и при хипер-активните хора с повишена и продължителна физическа активност или в случаите на остеохондроза на гръбнака.

Какви разновидности има?

Уреди за масаж на гърба

Съществуват няколко разновидности и по-долу ще ги разгледаме накратко:

  • ръчни - пластмасови удобни за хващане с ръка приспособления, работещи на батерии. Те се държат с ръка и се позиционират на желаното място;

  • във вид на възглавница - лягате така, че възглавницата да се окаже точно на конкретната област и задавате желаният от вас режим;

  • масажна яка - изработена от мека и нежна тъкан във вид на шал, поставящ се на врата. Подходящ е за употреба и в други области на тялото;

  • надуваемо кресло - предоставя цялостен релаксиращ ефект върху гръбните мускули, облекчавайки болките и спазмите, отстранявайки умората и напрежението.

Как да предпочетем най-подходящия за нас?

В случаите на определено заболяване, като остеохондроза или гръбначни изкривявания е препоръчително лекуващият Ви лекар да препоръча подходящият за вас уред. Тук следва да се знае, че моделите със загряващ ефект са по-ефикасни. В останалите случаи на болки е препоръчително използването на електрическите варианти, защото са напълно автономни и докато работят, Вие можете да извършвате друга дейност.

Ако и Вие чувствате, че се нуждаете от подобен уред, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и разгледайте продуктовата ни гама. Очаква Ви голямо разнообразие от качествени масажори на неустоими цени и с гаранция. Ако изпитвате затруднения в избора или възникнат други въпроси, относно предлаганите от нас стоки и услуги, не се колебайте да се свържете с нас през работните дни. Очакваме Ви!

Още
Масажори за гръб : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.