Масажори за гръб и кръст

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 436,00 лв.

16 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

16 резултата

Мускулно-скелетната система на човека му осигурява активност и свобода в движенията, но за да бъде пълноценна тя е необходимо да се подлагаме на различни видове масажи, които обаче не всеки може да си позволи при професионалист. И тук на помощ идват масажорите за гръб. В настоящия материал ще разгледаме предимствата от употребата им, разновидностите и нещата, на които да обърнем внимание при избора.

Какво представляват масажорите за гръб?

Електрически автономни устройства, масажиращи гърба в определени точки чрез вибрационни потупващи или въртящи движения. Самите уреди се различават по дизайн, но принципът им на работа е еднакъв. Захранването обикновено се извършва от електрическата мрежа, но има и варианти на зареждащи се батерии или ръчни.

Поставя се в задната част на тялото и се включва чрез специалния бутон. Някои подобрени модели дори предоставят възможност за избор на различни масажни режими за релакс, така че ефектът от тях да е максимален и вие да се чувствате подвижни, отпочинали и бодри.

За какво се използват?

Масажори за гръб и кръст

Редовната употреба на такова устройство стимулира кръвообращението, мускулите се отпускат, а схващанията отшумяват. Подвижността се подобрява и се подсилва имунитета. Препоръчителни са за хората, чиято работа е свързана с продължително стоене зад компютъра или шофиране, без извършване на никакви физически действия. Такива хора обикновено често се сблъскват с гръбни болки и в областта на врата.

Те имат нужда от всекидневни редовни масажи, но посещението при специалист всеки ден би излязло доста скъпо удоволствие, при положение че това може да се случва в условията на домашния уют, по удобно за тях време. Нуждата от подобна джаджа настъпва и при хипер-активните хора с повишена и продължителна физическа активност или в случаите на остеохондроза на гръбнака.

Какви разновидности има?

Уреди за масаж на гърба

Съществуват няколко разновидности и по-долу ще ги разгледаме накратко:

  • ръчни - пластмасови удобни за хващане с ръка приспособления, работещи на батерии. Те се държат с ръка и се позиционират на желаното място;

  • във вид на възглавница - лягате така, че възглавницата да се окаже точно на конкретната област и задавате желаният от вас режим;

  • масажна яка - изработена от мека и нежна тъкан във вид на шал, поставящ се на врата. Подходящ е за употреба и в други области на тялото;

  • надуваемо кресло - предоставя цялостен релаксиращ ефект върху гръбните мускули, облекчавайки болките и спазмите, отстранявайки умората и напрежението.

Как да предпочетем най-подходящия за нас?

В случаите на определено заболяване, като остеохондроза или гръбначни изкривявания е препоръчително лекуващият Ви лекар да препоръча подходящият за вас уред. Тук следва да се знае, че моделите със загряващ ефект са по-ефикасни. В останалите случаи на болки е препоръчително използването на електрическите варианти, защото са напълно автономни и докато работят, Вие можете да извършвате друга дейност.

Ако и Вие чувствате, че се нуждаете от подобен уред, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и разгледайте продуктовата ни гама. Очаква Ви голямо разнообразие от качествени масажори на неустоими цени и с гаранция. Ако изпитвате затруднения в избора или възникнат други въпроси, относно предлаганите от нас стоки и услуги, не се колебайте да се свържете с нас през работните дни. Очакваме Ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл