Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36

119,00 лв

Купи на кредит

Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 #01109

Особености

Вече можете да се насладите на релаксираща терапия в собствения си дом, с помощта на този революционен уред.

Екстри

Той има четири зони, пет режима за масаж, както и три нива на интензитет, за да регулирате нивото, спрямо индивидуалните си желания и нужди. Десет вибрационни двигатели са насочени към четирите зони, които се намират в горната и долната част на гърба, бедрата, прасците и позволяват на потребителя да ги използва едновременно или да избере определен участък, за по-целенасочен подход. В поясната област, разполагате с топлинно устройство, с което да загрявате тези части. А за още по-голям комфорт по време на процедурите, имате и удобно LED дистанционно управление, с торбичка за съхранение.

Контрол с дистанционното

Употребата на  ръчния LED аксесоар, улеснява значително управлението на продукта. С него, лесно и бързо ще предоставите идеалните вибрации за тялото си, с които ще се отпуснете и отърсите от ежедневния стрес.

Приложение

Плюшеният плат, с който е тапицирани изделието, позволява да го използвате на дивана, леглото или фотьойла. Заради бързото си сгъване и компактни размери, уредът може да се съхранява и  транспортира лесно от една локация на друга.

Зарадвайте тялото си, като му осигурите релаксиращи процедури всеки ден, преди да заспите. По този начин ще си отпочинете по-качествено и ще се събудите свежи и готови за следващия ден.

Технически характеристики

 • Продукт: дюшек за масаж;
 • Цвят: черен;
 • Материал: полиестер и плюш;
 • Захранване: 220 V;
 • Режим: 5 вида;
 • Интензитет: 3 нива;
 • Размер на продукта: 170 см х 57 см х 3.55 см.

Какво ще намерите в опаковката

 • Уред за масаж;
 • Дистанционно управление;
 • Адаптер за захранване;
 • Гаранция: 12 месеца.
Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 10 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 11 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 12 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 13 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 14 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 15 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 16 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 17 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 18 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 19 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 20 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 21 Масажен дюшек, с 9 мотора – за релаксация и цялостен масаж на тялото TV36 22
2017-12-20

Много ни хареса продукта

  2017-10-29

  продуктите ме кефът.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Масажори за тяло

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.