Аксесоари за таблети

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 3,00 лв. - 80,00 лв.

31 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

31 резултата

Аксесоари за таблети

Таблетите са не просто мода, която производителите на дадена марка успешно задоволяват с нови и нови модели, те са необходимост, снабдена с толкова функции, колкото потребителите искат. Към тях има и допълнителни аксесоари, като поставка, кабел, писалка, ако например се занимавате с графичен дизайн, или слушалка, и модеми, които позволяват устройството да се използва максимално и да разкрива напълно потенциала си. Не забравяйте, че трябва да си осигурите качествен продукт, ако не искате да си купувате постоянно един и същ. Разгледайте нашия каталог от продукти и намерете вашия асортимент, който най-много ви допада.

Калъф

Никой не иска да надраска или да счупи таблета си, но инциденти се случват. Това е причината да се презастраховаме и да защитим джаджата си от падане, удар, заливане с течност или друго механично увреждане с помощта на чанта за него. Калъфът ще ви предпази и от постоянното чудене как да почиствам таблета си. Благодарение на него, джаджата ще е защитена от прах и друга мръсотия и няма да се нуждае от старателно почистване с кърпа.

Защита на екрана

Това е най-важният аксесоар, който не позволява красивият висококачествен стъклен дисплей, независимо от неговия размер, да бъде повреден. Всяко петънце или драскотина върху него разваля добрата видимост и пречи на работата. Да се замени екрана с нов струва доста пари. Вместо това, най-добре е да се постави висококачествен и оригинален протектор.

Безжични колонки

Повечето производители предлагат таблети, достатъчно мощни да управляват космически кораб, но пропускат един важен фактор – качеството на аудиото. Жалко е, че в мини устройства с фантастични характеристики и големи мултимедийни комплекти са поставени посредствени високоговорители. Положението може да се спаси с Bluetooth и безжични колонки на стойка, задължителен аксесоар за всеки меломан.

Клавиатура

Клавиатурата на екрана е добър вариант за търсене на информация, за чатене, но не и за набор на текстове или работа с много документи, както когато пишете на хартия с писалка. Bluetooth клавиатурата е с чудесна обратна връзка и точност. Тя е лека и компактна и е универсален избор.

Камера

Повечето таблети имат чудесни камери, но ако те не са достатъчно добри за изискванията ви, можете да се снабдите с допълнителна външна камера, която се поставя на задния панел и може да прави отлични снимки.
Зарядни
Допълнителната батерия влиза в употреба винаги, когато решите да изгледате един филм навън и въпреки, че устройството ви е окомплектовано с голяма батерия, тя няма как да издържи. Портативните батерии са подходящ избор, за да се увеличи времето на автономно използване. В случай, че наоколо има електрически контакт, включете обикновеното зарядно с адаптер.

Карта памет

Всеки таблет има определена вградена памет. На нея можете да съхранявате приложения, снимки, видео, музикални и други по вид файлове като на мобилен телефон или лаптоп. Проблемът е, че тя не е безкрайна и винаги е много по-малка от описанието, защото операционната система и приложенията заемат част от нея. Така, почти винаги се налага закупуването на допълнителна карта памет, която да поеме част от информацията.

Защо да изберете онлайн магазина 4sales.bg

 • В нашия сайт предлагаме разнообразие от артикули и бърза доставка;
 • Гарантираме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
 • Цените ни са без конкуренция на пазара;
 • Разрешаваме бързо възникналите проблеми;
 • Имаме 12 години опит на пазара;
 • Клиентите ни получават подаръци;
 • Правим промоции и отстъпки от цената в нашия сайт;
 • Доставяме бързо до всяко населено място;
 • Компетентна помощ при избора на продукт.

Популярни търсения: таблети аксесоари, аксесоари за таблети 7.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл