Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Аксесоари за таблети

Съдържа 32 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Аксесоари за таблети

Таблетите са не просто мода, която производителите на дадена марка успешно задоволяват с нови и нови модели, те са необходимост, снабдена с толкова функции, колкото потребителите искат. Към тях има и допълнителни аксесоари, като поставка, кабел, писалка, ако например се занимавате с графичен дизайн, или слушалка, и модеми, ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Аксесоари за таблети

Таблетите са не просто мода, която производителите на дадена марка успешно задоволяват с нови и нови модели, те са необходимост, снабдена с толкова функции, колкото потребителите искат. Към тях има и допълнителни аксесоари, като поставка, кабел, писалка, ако например се занимавате с графичен дизайн, или слушалка, и модеми, които позволяват устройството да се използва максимално и да разкрива напълно потенциала си. Не забравяйте, че трябва да си осигурите качествен продукт, ако не искате да си купувате постоянно един и същ. Разгледайте нашия каталог от продукти и намерете вашия асортимент, който най-много ви допада.

Калъф

Никой не иска да надраска или да счупи таблета си, но инциденти се случват. Това е причината да се презастраховаме и да защитим джаджата си от падане, удар, заливане с течност или друго механично увреждане с помощта на чанта за него. Калъфът ще ви предпази и от постоянното чудене как да почиствам таблета си. Благодарение на него, джаджата ще е защитена от прах и друга мръсотия и няма да се нуждае от старателно почистване с кърпа.

Защита на екрана

Това е най-важният аксесоар, който не позволява красивият висококачествен стъклен дисплей, независимо от неговия размер, да бъде повреден. Всяко петънце или драскотина върху него разваля добрата видимост и пречи на работата. Да се замени екрана с нов струва доста пари. Вместо това, най-добре е да се постави висококачествен и оригинален протектор.

Безжични колонки

Повечето производители предлагат таблети, достатъчно мощни да управляват космически кораб, но пропускат един важен фактор – качеството на аудиото. Жалко е, че в мини устройства с фантастични характеристики и големи мултимедийни комплекти са поставени посредствени високоговорители. Положението може да се спаси с Bluetooth и безжични колонки на стойка, задължителен аксесоар за всеки меломан.

Клавиатура

Клавиатурата на екрана е добър вариант за търсене на информация, за чатене, но не и за набор на текстове или работа с много документи, както когато пишете на хартия с писалка. Bluetooth клавиатурата е с чудесна обратна връзка и точност. Тя е лека и компактна и е универсален избор.

Камера

Повечето таблети имат чудесни камери, но ако те не са достатъчно добри за изискванията ви, можете да се снабдите с допълнителна външна камера, която се поставя на задния панел и може да прави отлични снимки.
Зарядни
Допълнителната батерия влиза в употреба винаги, когато решите да изгледате един филм навън и въпреки, че устройството ви е окомплектовано с голяма батерия, тя няма как да издържи. Портативните батерии са подходящ избор, за да се увеличи времето на автономно използване. В случай, че наоколо има електрически контакт, включете обикновеното зарядно с адаптер.

Карта памет

Всеки таблет има определена вградена памет. На нея можете да съхранявате приложения, снимки, видео, музикални и други по вид файлове като на мобилен телефон или лаптоп. Проблемът е, че тя не е безкрайна и винаги е много по-малка от описанието, защото операционната система и приложенията заемат част от нея. Така, почти винаги се налага закупуването на допълнителна карта памет, която да поеме част от информацията.

Защо да изберете онлайн магазина 4sales.bg

  • В нашия сайт предлагаме разнообразие от артикули и бърза доставка;
  • Гарантираме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
  • Цените ни са без конкуренция на пазара;
  • Разрешаваме бързо възникналите проблеми;
  • Имаме 12 години опит на пазара;
  • Клиентите ни получават подаръци;
  • Правим промоции и отстъпки от цената в нашия сайт;
  • Доставяме бързо до всяко населено място;
  • Компетентна помощ при избора на продукт.

Популярни търсения: таблети аксесоари, аксесоари за таблети 7.

Още
Аксесоари за таблети : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.