Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Калъф с клавиатура за 7-инчов таблет

16,00 лв

Калъф с клавиатура за 7-инчов таблет #00088

Особености

За всички, които поне веднъж с ужас са преживявали като на забавен кадър онези милисекунди, когато ценният таблет лети към земята и неминуемо разбиване, предлагаме едно чудесно решение – стилен и удобен калъф с клавиатура. Той ще предпази от удар и надраскване ценното устройство, а също така и ще му придаде стилен и завършен вид.
Елегантен дизайн и удобство

Таблетите се превърнаха в неразделна част от ежедневието на много хора. Но наблъскани между десетки други вещи в дамски чанти, раници или куфарчета, те лесно могат да се надраскат, да ги залее течност или да се включат по погрешка и изтощят цялата батерия без да забележим. С този красив калъф, решен в класическото черно, ще избегнете всички тези опасности.

Направен от висококачествена изкуствена кожа, той ще вмести всеки стандартен 7-инчов таблет, а също така ще ви даде възможност и да го използвате като мини ноутбук – благодерение на включената клавиатура.

Изделието се закопчава посредством магнит, което гарантира, че освен ако не упражните сила, той няма как да се разкопчае и изложи на опасност устройството. За ваше улеснение, когато набирате някакъв текст, на задната страна е поставена твърда лента, която се разгъва и служи за опора. По този начин може да нагласите екрана в удобен за вас ъгъл на гледане и работа.

Лесно свързване и универсалност

Калъфът е с идеалните размери за всеки 7-инчов таблет, а вградената Qwerty клавиатура притежава пълния набор стандартни копчета, удобни за всеки свикнал да работи на компютър или лаптоп. Връзката между двете се осъществява посредством кабел с micro USB/USB накрайници, който по желание може да включите в комплекта при закупуване.

Технически характеристики

  • Размер: 11-13 см (височина) х 22 см (ширина);
  • Материал: изкуствена кожа;
  • Цвят: черен.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.