Каишки за разходка на котки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 152,00 лв.

2 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Помогнете на домашната си котка да изследва света на открито с нагръдник или повод с високо качество. С нашите предложения за каишки за котки в различен цвят, които лесно можете да откриете в онлайн магазина ни 4sales, можете да ги разхождате безопасно и удобно. Как да я разходя правилно? Бихте могли лесно да запознаете котето си с каишката, ако първо прекарва с нея време у дома, а след това постепенно започнете да излизате навън, за да прекарвате време заедно. Сдобийте се бързо и лесно с наш качествен и нов продукт на ниски цени. Продуктите в нашия сайт са от не един реномиран производител.

Дългите и прибиращи се ефикасни нашийници за разходка са чудесен начин да оставите любимеца си да се скита със собственото си темпо, като същевременно остане под вашия контрол. Те са и със страхотен дизайн. Прибиращите се върви ви позволяват да го разхождате безопасно и удобно. 

Защо носенето на подобен аксесоар е важно за котките?

Въпреки че може да си помислите, че идеята да се разхождат е глупава, те също се нуждаят от физическо натоварване. Разходката не само ще им даде нужната тренировка, но и ще им даде и шанс да изследват света отвъд хола ви и нова възможност за игра.

  • Много породи пухкави животни обожават да прекарват времето си на открито, а физическите упражнения могат да подобрят връзката между вас;

  • Намирането на аксесоар, който перфектно ще пасне на котето ви, ще гарантира, че то ще бъде активно навън с нулев дискомфорт;

  • Каишката ще ви осигури необходимото спокойствие, че домашният ви любимец се разхожда безопасно на открито и ще намалите до минимум възможността да опита храна, която не е подходяща за него;

  • Аксесоарът е най-простият и икономичен начин да се уверите, че котката ще намери път към вас, ако се изгуби;

  • Нашийникът може да се окаже страхотен моден аксесоар. Превърнете любимеца си в звезда, избирайки от разнообразни десени;

  • Благодарение на котешките аксесоари, животното може да изследва света извън дома ви. Макар и да смятате, че жилището ви е достатъчно за него, грешите, скоро след като започнете да разкарвате котето си, ще усетите разликата в поведението му.

Какво трябва да имате предвид при закупуването на каишка?

Най-важният момент е да имате предвид породата на котето ви и неговия размер. Оценете възможността то да се измъкне от стандартния размер каишки. За по-едрите породи би било подходящо да бъде закупен модел, предназначен за по-малки кучета. Хитрите пухкавелки трябва да бъдат подсигурени в стабилни модели, които няма да им позволят да избягат.

Уверете се, че можете да поставите два пръста между каишката и вратлето на животното, за да сте сигурни, че те не е прекалено стегната или прекалено хлабава. Разпределете натиска правилно, за да не нараните животното. Уплътненията на каишката са особено важни, тъй като е опасно да я поставите директно на животното. За разлика от кучетата, котките могат много по-бързо и лесно да се задавят. Подгответе си лакомства, с които да го награждавате всеки път, когато то не се опитва да се измъкне.

Котките обичат да са на открито и може да бъде тъжна гледка да видите как вашето коте гледа с копнеж през прозорците, мечтаейки да бъде на слънчева светлина и погалвано от летния бриз. Ако се обучи правилно, котката може лесно да свикне с каишката, което ще ви осигури безкрайни приключения с най-добрия ви приятел. Постарайте се, не е невъзможно.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл