Джойстици за телефони и таблети

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 19,00 лв. - 270,00 лв.

32 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

32 резултата

Какво представляват джойстиците за мобилни телефони и таблети

Продуктите, които се предлагат в магазина на 4sales представляват безжични контролери за видео и електронни игри. Те са на топ цени и са съвместими с мобилни Андроид и IOS смартфони и таблети, лаптопи и настолни компютри, а някои модели и с Play Station конзола.

Те имат стандартно разпределение на контролите и бутоните, като включват:

 • Аналогови стикове за 360 градусов ъгъл на движение по картата;

 • Бутоните за функции XYAB;

 • Контроли за стреляне, скачане, приклякане;

 • Контроли за управление на камерата и гледната точка;

 • Бутони за вход в меню.

Някои от предложенията ни са със страхотен ергономичен дизайн и притежават допълнителна екстра – копчета за управление на звука и смяна на песни, дори вибрация.

Това, което ги отличава от стандартните джойстици е възможността за поставяне на смартфон на изтегляща се поставка на самото изделие. Могат да се използват с телефони с размер от 4, 5 или 6 инча екран и таблети в портретен изглед.

Продуктите използват вградени акумулаторни батерии с издръжливост до 20 часа. Това от своя страна е ефективен начин да си осигурите дълго време игра на който и да е мултимедиен приемник. Някои от предложенията притежават функция за вибриране за по-голяма реалистичност на преживяването.

За какви игри са предназначени

Можете да ги използвате с голямо разнообразие от мобилни, видео и конзолни игри. Съвместими с Android TV Box сетове за телевизори и поддържат и онлайн игри.

С тях ще играете:

 • Екшън;

 • Shooter;

 • RPG;

 • Спортни или състезателни игри;

 • Симулатори.

Нужна ли е допълнителна инсталация на софтуер

За да започнете да използвате джойстика не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер или драйвери. Те използват безжично Bluetooth или Wi-Fi свързване, което след първоначалното сдвояване се извършва автоматично. За разлика от по-старите модели контролери за мобилни телефони, тук не е нужно „руутване“ на устройството.

Обхватът на безжичната връзка, която се осъществява без кабел, е добър и достига 6 до 10 метра според различните модели. Страхотно контролиране на играта дори и от далечно разстояние.

Как се свързват

Свързването става, чрез избор на удобен режим на работа след включване на изделието. Основните режими на работа са Gamepad, Media, Keyboard и iCade Mode, в зависимост с какво ще използвате геймпада – смартфон, телевизор, Андроид или IOS устройство.

Всеки продукт позволява настройка и персонализация на контролите за максимално удобство. Това се извършва, чрез софтуера на устройството или играта, с които го ползвате.

Защо 4sales е подходящ избор

Тук ще намерите разнообразна продуктова гама от качествени контролери с лесно захранване, включително на доказалата се марка за игрови аксесоари IPEGA. Всички продукти със завидна характеристика имат задължителна едногодишна гаранция и се доставят с инструкции за използване.

В магазина на 4sales ще откриете едни от най-добрите цени за игрови аксесоари в комплект онлайн, като можете да се възползвате от някоя от постоянните ни промоции.

Гарантираме Ви бърза доставка и професионално обслужване и съвет, в случай че не сте сигурни при избора си на нов продукт.

Изберете едни от най-добрите продукти на пазара, характеризиращи се с високо качество, още днес за себе си или подарък.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл