Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Джойстици за телефони и таблети

Съдържа 37 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват джойстиците за мобилни телефони и таблети

Продуктите, които се предлагат в магазина на 4sales представляват безжични контролери за видео и електронни игри. Те са на топ цени и са съвместими с мобилни Андроид и IOS смартфони и таблети, лаптопи и настолни компютри, а някои модели и с Play Station конзола.

Те имат стандартно р...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват джойстиците за мобилни телефони и таблети

Продуктите, които се предлагат в магазина на 4sales представляват безжични контролери за видео и електронни игри. Те са на топ цени и са съвместими с мобилни Андроид и IOS смартфони и таблети, лаптопи и настолни компютри, а някои модели и с Play Station конзола.

Те имат стандартно разпределение на контролите и бутоните, като включват:

  • Аналогови стикове за 360 градусов ъгъл на движение по картата;

  • Бутоните за функции XYAB;

  • Контроли за стреляне, скачане, приклякане;

  • Контроли за управление на камерата и гледната точка;

  • Бутони за вход в меню.

Някои от предложенията ни са със страхотен ергономичен дизайн и притежават допълнителна екстра – копчета за управление на звука и смяна на песни, дори вибрация.

Това, което ги отличава от стандартните джойстици е възможността за поставяне на смартфон на изтегляща се поставка на самото изделие. Могат да се използват с телефони с размер от 4, 5 или 6 инча екран и таблети в портретен изглед.

Продуктите използват вградени акумулаторни батерии с издръжливост до 20 часа. Това от своя страна е ефективен начин да си осигурите дълго време игра на който и да е мултимедиен приемник. Някои от предложенията притежават функция за вибриране за по-голяма реалистичност на преживяването.

За какви игри са предназначени

Можете да ги използвате с голямо разнообразие от мобилни, видео и конзолни игри. Съвместими с Android TV Box сетове за телевизори и поддържат и онлайн игри.

С тях ще играете:

  • Екшън;

  • Shooter;

  • RPG;

  • Спортни или състезателни игри;

  • Симулатори.

Нужна ли е допълнителна инсталация на софтуер

За да започнете да използвате джойстика не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер или драйвери. Те използват безжично Bluetooth или Wi-Fi свързване, което след първоначалното сдвояване се извършва автоматично. За разлика от по-старите модели контролери за мобилни телефони, тук не е нужно „руутване“ на устройството.

Обхватът на безжичната връзка, която се осъществява без кабел, е добър и достига 6 до 10 метра според различните модели. Страхотно контролиране на играта дори и от далечно разстояние.

Как се свързват

Свързването става, чрез избор на удобен режим на работа след включване на изделието. Основните режими на работа са Gamepad, Media, Keyboard и iCade Mode, в зависимост с какво ще използвате геймпада – смартфон, телевизор, Андроид или IOS устройство.

Всеки продукт позволява настройка и персонализация на контролите за максимално удобство. Това се извършва, чрез софтуера на устройството или играта, с които го ползвате.

Защо 4sales е подходящ избор

Тук ще намерите разнообразна продуктова гама от качествени контролери с лесно захранване, включително на доказалата се марка за игрови аксесоари IPEGA. Всички продукти със завидна характеристика имат задължителна едногодишна гаранция и се доставят с инструкции за използване.

В магазина на 4sales ще откриете едни от най-добрите цени за игрови аксесоари в комплект онлайн, като можете да се възползвате от някоя от постоянните ни промоции.

Гарантираме Ви бърза доставка и професионално обслужване и съвет, в случай че не сте сигурни при избора си на нов продукт.

Изберете едни от най-добрите продукти на пазара, характеризиращи се с високо качество, още днес за себе си или подарък.

Още
Джойстици за телефони и таблети : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.