Стойки за телефони за кола

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 76,00 лв.

36 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

36 резултата

Стойките за телефони за коли са едно голямо удобство за хората, които често използват мобилните си устройства, дори и по време на шофиране. Как се поставят в салона на автомобила и могат ли в тях да се поставят и други мобилни джаджи? Нека видим!

Как се поставят стойките за телефони за коли

Много е важно да прецените, къде точно искате да поставите този аксесоар. Съществуват модели, които са предназначени за прикрепване към пластмасовите решетки на отворите за горещия въздух върху арматурното табло. Други са предназначени за монтаж върху предното стъкло, посредством силиконова вакуумна вендуза. Това позволява бързото отстраняване на аксесоара и неговото поставяне на друга по-удобна за Вас позиция.

От гледна точка на вариантите за прикрепване и фиксация на самия мобилен апарат върху стойките за телефони за коли, те се делят на два вида: механични и магнитни. В първия случай имаме два или три държача. При два държача, точките на фиксацията на устройството са само от двете му странични части на корпуса. При наличието на три държача, имаме и точка на фиксация отдолу, което е по-добрия и устойчив избор, защото се поема част от тежестта и вероятността за падане е сведена до нула.

При магнитния вариант за фиксация, имаме постоянен магнит, който посредством друг аналогичен, прикрепен на гърба на корпуса, магнит се привличат помежду си и смартфона стои неподвижен. Предимството тук е във възможността за лесното и бързо поставяне и премахване на апарата от стойката за телефони за коли.

Подходящи ли са за други устройства

Най-предпочитани са универсалните стойки за телефони за коли, защото те позволяват поставянето в тях и на други мобилни електронни джаджи. Такива са например таблетите. Най-често е възможно поставянето на 7” варианти, тъй като те са най-купуваните и най-използвани. Ако притежавате такъв таблет, когато избирате стойка за телефон за кола, обърнете внимание дали позволява използването на подобно устройство.

Съобразете се също и с предвидените начини за монтаж и прикрепване към автомобила. Ако обаче изпитвате затруднения или колебания в избора или покупките, свържете се с наш сътрудник. Той ще отговори на запитванията Ви относно Вашия избор и заедно ще обсъдите, дали да направите тази покупка.

Също, онлайн магазин 4sales.bg се отличава и по следните особености:

  • Голямо разнообразие и високо качество;

  • Достъпни цени и изгодни условия за клиентите;

  • Период за изпробване и тестване, с вариант за връщане;

  • Дългогодишна гаранция и лоялност от наша страна.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл