Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Универсална портативна стойка за мобилен телефон за закрепване в автомобил ST23

5,99 лв

Универсална портативна стойка за мобилен телефон за закрепване в автомобил ST23 #06389

Описание:

Безопасното шофиране изисква устройствата, които се използват за комуникация и навигация да бъдат удобно разположени в превозното средство, така че водачът да има възможност лесно да следи дисплея без да губи концентрация. Използването на стойка по време на шофиране за мобилните устройства е по – скоро задължително отколкото препоръчително. Тази стойка за телефон тежи само 35гр. И размерът и е достатъчно малък, за да се побере в джоба ви, за да можете да я държите в себе си, когато пътувате или просто се разхождате из града. Стойката се монтира изключително лесно върху вентилацията на таблото на вашия автомобил, след което може да променяте позицията на телефона си в радиус от 360о. Това ви дава възможност да имате пълна видимост към дисплея на вашия телефон по време на шофиране или престой, независимо от позицията ви, която да е удобна за вас. Изключително подходяща стойка, за мобилни устройства, които използвате за GPS упътвания, стрийминг на музика и разговори със свободни ръце, които са с размери от 3.5-6.3 инча. Стойката използва пружинна разширяема челюст и е със силиконова облицовка, която сигурно държи вашите мобилни телефони и устройства, без опасност от нараняване или изпадане по време на движение на автомобила. Поддържа съвместимост с всички модели телефони и GPS включително: iPhone, Samsung, Nokia, HTC, Blackberry.

Особености:

Стойката е лесна за поставяне, поддържане и пренасяне.Тя е стабилна и осигурява сигурност на устройствата с подходящи спецификации по време на пътуване и тяхното използване. Монтирането върху вентилацията на таблото ви спестява необходимост от пробиване на дупка и други сложни методи на закрепване, които изискват повече време и възможности. Монтирането върху вентилацията на таблото ви дава възможност да охлаждате своите устройства при по – продължителна употреба, тъй като те могат да загреят. Стойката е практична, икономична от гледна точка на разходи за инсталиране и поддръжка. Щипката за закрепване върху вентилацията е проектирана да се върти на 360о. Което ви осигурява пълна възможност за видимост от всеки ъгъл.

Дизайн:

Поставката е в класически черен цвят, с минималистичен дизайн, минимално тегло, което не утежнява таблото на автомобила, но има качество да задържи устройства до 1кг. Поставката има правоъгълна форма, която е заоблена в единия край и има инсталиран кръгъл елемент с който се задвижва пружинният механизъм, в другия край има ъгъл към който прилепва мобилното устройство. В центъра на задната част има щипка за закрепване към вентилацията, която е закрепена с винт, който се върти на 360о осигурявайки възможност за удобно позициониране на устройството с видимост от водача на превозното средство.

Технически характеристики:

  • Стойка за телефон в автомобил;
  • Съвместими устройства: 3,5-6,3-инчови смартфони, iPhone, Samsung, Nokia, HTC, Blackberry и т.н;
  • Регулируема ширина: 48-90 мм;
  • Въртене: 360o;
  • Степен Макс. Натоварване: 1 кг;
  • Материал: ABS;
  • Размер: 2,8 х 5 см;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Поставка за телефон в автомобил;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.