Безжични и безконтактни зарядни за телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 92,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

С развитието на технологиите, безкабелните устройства започват да вземат превес над жичните им аналози. Това с пълна сила се отнася и до безжичните зарядни за телефон. На какъв принцип всъщност работят и как става предаването на енергията? С кои модели телефони, например iphone, samsung или huawei, са съвместими? Какви са удобствата от употребата им? Нека видим препоръките на онлайн магазин 4sales, където може да намерите всичко нужно на изгодни цени.

Как работят безжичните зарядни

В основата на подобно устройство за зареждане на iphone, samsung или huawei всъщност стои намотка, по която протича електричество и около нея се създава индуктивно магнитно поле. Апаратът, който поддържа работа с безжично зарядно, пък има друга намотка зад задния си капак, която улавя това магнитно поле и в нея се индуцира електричество. Така всъщност се предава и енергията по безкабелен път.

Когато ползвате безжично зарядно за телефон, например iphone, samsung или huawei, периметърът на създаваното индуктивно поле е изключително малък (около 5 см) и е нужно да се постави на определеното място. Трябва да знаете поддържания от Вашия модел телефон стандарт, като най-разпространеният е Qi.

Ето няколко предимства на безжичното зарядно устройство: 

  • Не е необходимо включването на кабел във вашия iphone, samsung или huawei;
  • Можете да вземете своя iphone, samsung или huawei и да проведете важен разговор, без да е необходимо изключване на кабел;
  • Допълнително удобство е, че в случай на повреден конектор не е задължително да носите апарата на ремонт, чиито цени не са никак евтини. Знаем колко е неприятно в най-неподходящия момент да се окаже, че кабелът се е прекъснал от постоянното му навиване. Цените им също са изгодни;
  • Употребата е изключително лесна - просто включвате безжичното зарядно в контакт и поставете апарата върху активната площ. 

Оставете дългите кабели, които все ви пречат, в миналото. С това иновативно решение, което може да бъде ваше на достъпно ниски цени, то вече няма да се оплитате или дори спъвате в тях. Избирайки от 4sales безжичния вариант на зарядно за вашия iphone, samsung или huawei, който се предлага на изгодни цени, то всичко ще се случва бързо и лесно.

За кои модели телефони са подходящи

За много потребители днес е трудно да разберат дали техните модели поддържат безжично зареждане по QI стандарта. Един от вариантите да разберете, е като влезете в сайта на производителя и откриете своя модел телефон, например iphone, samsung или huawei, а след това погледнете техническите му характеристики. 

Все пак, ако смартфонът Ви е от тези модели на по-високи цени или е от клас флагман, произведен преди една или две години, то той със сигурност поддържа QI стандарта. Днес, производителите, които редовно поддържат подобна технология, са Apple и техния iPhone от 2017 година насам. Други лидери в областта с подобна поддръжка са Samsung, Huawei и много други.

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales ще откриете множество нови QI базирани зарядни с възможност за покупка във вид на стойка за iphone, samsung или huawei или просто луксозна кръгла зона, която стои на бюрото. Във 4sales още ще откриете и комбиниран вариант, позволяващ едновременното зареждане на телефон и смарт часовник, а цените на 4sales са едни от най-достъпните в България, така че възползвайте се. 

Заложете на удобството и новаторството, избирайки от 4sales подобна компактна джаджа за вашия телефон на ниски цени. Предложенията на 4sales са в елегантни цветове – черен и бял, така че да допълват перфектно всяко бюро и да внесат елегантност в помещението. 

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл