Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Магнитно зарядно - Watch Magnetic Charging Doc

39,90 лв

Магнитно зарядно - Watch Magnetic Charging Doc #03973

Особености:

Ако постоянно гледате часа,но батерията на смарт часовника Ви бързо се изтощава,то е време за магнитното зарядно Watch Magnetic Charging Doc. Когато е поставен на една страната , вашият часовник автоматично преминава в нощен режим, така че можете да го използвате и като будилник. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност, едни от водещите фактори при закупуване на каквато и да е техника.

Дизайн: 

Първата уникална функция, която веднага ще забележите е неговият дигитален дизайн,който пасва идеално на цялостната концепция на Apple. Той ви предоставя безброй опции като съчетава удобство,лекота и съвкупност от функции. Зареждайте където и когато е необходимо,и използвайте часовника пълноценно.

Как работи?

Зарежда както моделите 38 мм, така и 42 мм. Свързва се чрез Lightning USB кабел и Apple 5W USB Power Adapter. Резултатът ще забележите непосредствено след започване не употреба. На Вас остава да се насладите на безпроблемна експлоатация.

Екстри:

Магнитното зарядно Apple Watch използва същия индуктивен конектор за зареждане, който се предлага с Apple Watch. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален вариант за всеки потребител.

Приложение:

Чудесен продукт за захранване. Идеален за деца и тинейджъри. Изделието притежава качества за дълъг период на активна употреба.

Технически характеристики:

  • Input  1A;
  • Output1A;
  • Дължина: 0,3 м;
  • Работна температура: -10 ~ 50.

Какво ще получите в пакета:

  • 1 бр Магнитно зарядно.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.