Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжично зарядно за кола- CARQ8 HF59

26,00 лв

Безжично зарядно за кола- CARQ8 HF59 #03949

Особености:

Ако търсите оптимизирано безжично зареждане на пътя ,то това безжично зарядно за кола е за вас. Зарядното най-доброто безжично зарядно за автомобил за 2018 г. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кое да е зарядно устройство. CARQ8 причинява по-малко разсейване по време на шофиране. Не са необходими допълнителни инструменти. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове шофиране.

Дизайн:

Първата уникална функция на дизайна, която веднага ще забележите е опцията за работа с една ръка. Тя Ви предоставя гаранция за безопасност. Има опция за 360 градусово завъртане, което може да се регулира според вашите нужди. Монтирайте CARQ8 там където имате нужда.

Как работи?

Употребата на безжичното зарядно е изключително лесна и удобна. Когато мощността на батерията достигне 100%, зарядното устройство автоматично ще прекъсне зареждането. Това гарантира максимална безопасност за вашия телефон. В сравнение с останалите зарядни устройства монтирането на предното стъкло или арматурното табло, монтирането на вентилационен отвор е много по-лесно.

Екстри:

Има функцията бърз режим на зареждане (1,4 пъти по-бързо от стандартния ). Функцията е достъпна само за Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 и S7 Edge. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален вариант всеки шофьор.

Приложение:

Чудесен продукт за Вашето смарт устройство. Идеалното изделие за активни шофьори. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение докато сте на път.

Технически характеристики:

  • Безжичното зарядно пасва на телефони между 4-6,5 инча;
  • Ефективност на зареждане: ≥ 72%;
  • Интерфейс: 1 * Micro USB порт;
  • Дължина на кабела: 3.33ft Размер: 44x41x40 инча;
  • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период варира.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Безжично зарядно за кола.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.