Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Спрей пяна за почистване на текстилни и велурени автоседалки Flamingo F002

21,99 лв

Спрей пяна за почистване на текстилни и велурени автоседалки Flamingo F002 #05736

ТОЗИ ПРОДУКТ Е С БЕПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ

Описание:

Представяме ви нашето предложение да накарате седалките във вашата кола да изглеждат като нови, а именно със спрей пяната за текстилни и велурени авто седалки Flamingo F002. Знаете колко е неприятно когато поканиш някой да седне във вашата кола, а на самите седалки има разни неприятни петна, е това вече няма да е проблем. Затова направи своя избор сега и си вземи почистващата пяна.

Особености:

Спрей пяна за почистване на текстилни и велурени автоседалки Flamingo F002 е един многофункционален препарат, който е особено ефективен за почистване на тапицерия от плат или винил, подложки, килими и кожа. Идеален е и за почистване на всякакви повърхности, които могат да се мият или на боядисани такива. Пяната има дълбоко действие, което почиства много добре дори и дълбоки замърсявания. Възвръща естествения цвят на повърхността и възстановява нейния вид. Друго приложение на спрея е възможността да бъде използван и в нашия дом. Може да бъде използван за почистване на уреди, в банята, керамични плочки, боядисани стени, екрани, вентилатори на прозорци, боядисан метал или дърво, порцелан и много други. Изчиства добре петна и замърсявания от кал, които са се образували на винил, плат или килима. 

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Дръжте флакона изправен когато впръсквате. Напръскайте обилно от препарата желаната повърхност. Оставяме препарата да престои и подейства, за около 30-40 секунди. Почистете повърхността с с влажна кърпа, гъба или четка, ако е необходими. Подсушете и полирайте със суха кърпа. За да избегнете образуването на петна, които са попаднали  на стъкло или колата, подсушете с кърпа преди е изсъхнало. Ако вече е изсъхнало, за да отстраните напръскайте с прахообразен препарат за почистване на стъкло или лак за кола, за да премахнете засъхналия слой. 

Препоръки:

Ако при работа със спрея попадне част от него в очите моля незабавно да измиете с чиста вода и да потърсите медицинска помощ. Продължителното излагане на слънчева светлина или топлина може да причини спукване. Не пробивайте и не изгаряйте контейнера. Не излагайте на топлина и не съхранявайте при температура над 120 градуса. Избягвайте контакт с очите. Използвайте при подходяща вентилация. Първа помощ: За контакт с очите, промийте обилно с вода за 15 минути. Да се пази от деца и животни.

Технически характеристики:

 • Марка: Flamingo;
 • Модел: F002;
 • Спрей (аерозол);
 • Разфасовка: 650 мл.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Спрей пяна за почистване на текстилни и велурени автоседалки Flamingo F002;
 • Транспортна опаковка;
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
2022-03-13

Евтино

  2022-02-09

  Добре

   2021-11-03

   Доволна!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.