Уреди за домашен фитнес

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1646)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 390,00 лв.

46 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

46 резултата

Съвременният начин на застоял живот изисква от нас да се погрижим за здравето и физическата си форма, като посещаваме различни специализирани зали или създадем домашен фитнес. Кои са нужните ни уреди за това? Какви са базовите упражнения за здраве и как да подберем тренировъчната си програма спрямо целите? Може ли онлайн магазин 4sales.bg да ни помогне?

Как да си направим домашен фитнес

Фитнес уреди за дома

Както всеки друг проект, така и домашният фитнес изисква планиране за да ни е комфортно по време на физическите упражнения. Сега ще дадем няколко опорни точки, на които да стъпите:

  • имате ли достатъчно място в помещението - можете ли да съберете в предвиденото за домашен фитнес помещение всички необходими спортни уреди?;

  • изяснете си ясно целите - това изисква да помислите дали искате просто да поддържате добра физическа форма или желаете да трупате мускулна маса? Спрямо целите подберете и подходящите уреди;

  • с какъв бюджет разполагате - не е задължително уредите Ви да са най-скъпите. Важното е да можете с тях да постигнете желаната цел.

Кои са най-необходимите уреди

Уреди за домашен фитнес

Спрямо поставените цели трябва да закупите и подходящото оборудване - за силови тренировки и изграждането на стегнато цяло тяло, корем, гръб и всички мускули ще са Ви необходими поне лежанка с щанга и подходящите тежести. Дъмбелите в допълнение са отлично решение за тренировката на множество мускулни групи - бицепс, трицепс и др. С тях се изпълняват мъртва тяга, избутване, гребане и т.н.

Какви упражнения да правим вкъщи

Изключително полезни упражнения в домашния фитнес са тренировките за цяло тяло. Като се започне от гърдите с вдигане на щанга от лег и завършим с бицепсите, които да развиваме с дъмбелите, а коремните мускули с подходящите преси.

При кардио тренировки в домашния фитнес, добър вариант е бягането на пътека или въртенето на велоергометър поне по половин час дневно. Това ще допринесе за изгарянето на калории и отслабване.

Каква тренировъчна програма да изберем спрямо целите си

Изготвянето на тренировъчната програма и хранителния режим започва с изясняване на целите, които искаме да постигнем. Другият важен фактор е настоящото физическо състояние на трениращия и приспособяването на програмата спрямо начина на живот. Добър вариант е тя да бъде съобразена и със здравословното състояние на трениращия. Ако сте начинаещ, в никакъв случай не се претоварвайте с големи тежести и задължително загрявайте преди тренировка.

Какво ще намерим във 4sales.bg

В онлайн магазина ще откриете всички необходими универсални и удобни фитнес уреди за дома, които ще Ви помогнат да изградите мечтаното стегнато тяло с подходящата тренировъчна програма, постоянство и упоритост. Посетете още сега категорията ни и сами ще се убедите колко евтини могат да бъдат цените.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл