Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многофункционална дъска за лицеви опори TV959

29,00 лв

Многофункционална дъска за лицеви опори TV959 #08106

Описание:

Постигането на изваяна мускулатура вече е възможно и в домашни условия с този нов модел многофункционален борд, който има специално обозначени зони за трениране на мускули, гръдни мускули, трицепс мускули и всички части на гръбначния стълб. Дръжките заемат позиция, която осигурява най – подходящия ъгъл за стимулиране на желаните мускули, тяхното развиване и изграждане на релеф. Освен за тренировки в домашни условия, борда е подходящ и за допълване на уредите във фитнес залите. Борда е лесен за транспортиране и съхранение, което позволява да го използвате и на открито сред природата в съчетание с други спортни дейности. Той е съставен от две части, които се свързват помежду си, но по време на транспортиране заема компактни размери в специален сак с неговите размери. Изключително лесен за използване, със стилен дизайн, изработен от висококачествени материали, този уред за спорт дългосрочно осигурява всичко необходимо за изграждане и оформяне на мускулите.

Особености:

Дръжките на борда са подвижни, като те могат да бъдат закрепяни на специални позиции под ъгъл на дъската в зависимост от целта на упражненията. Четирите комбинации за използване на борда: мускули, гръдни мускули, трицепс мускули и всички части на гръбначния стълб са обособени в различни цветове на борда, като единственото, което трябва да се направи е да бъдат поставени дръжките в цветовата зона, която отговаря за постигането на желания резултат. Зелената зона оформя трицепсите, червената зона оформя раменете, жълтата зона е за гърба и гръбначния стълб, а синята за гръдните мускули. Борда е напълно стабилен по време на използване, неговите дръжки са изработени от силикон, който предпазва от приплъзване и допълнително има стабилни гумени зони за закрепване към повърхностите, което му осигурява пълна стабилност по време на активни упражнения.

Дизайн:

Бордът се състои от две правоъгълни части, които лесно се свързват една с друга чрез натиск. Свързването на борда по този начин осигурява неговата компактност и лесно съхранение във времето в което не се използва. Към борда има две подвижни дръжки, които се поставят на определени зони със закрепване. Зоните са в четири цвята: зелена, червена, синя и жълта. Дръжките имат ергономичен дизайн, който е удобен за захващане и не причиняват дискомфорт при по – продължително правене на упражнения. Частта на захващане на дръжките е изработена от специален силикон, който не позволява приплъзване на ръката по време на набирането. Бордът е в комплект с елегантен спортен сак, който улеснява неговото съхранение, транспортиране и използване. Сакът се затваря с цип и има изход за слушалки, което позволява да се използва и за пренасяне на мобилни устройства в отделна зона.

Технически характеристики:

  • Име на продукта: Многофункционална дъска за лицеви опори;
  • Материал: ABS;
  • Приложение: фитнес;
  • Размер: 63,7 см x 18,5 см;
  • Тегло: 1 кг.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Многофункционална дъска за лицеви опори;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.