Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 23,00 лв. - 71,00 лв.

16 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

16 резултата

Какво представлява еквалайзера за задно стъкло на кола

ЛЕД лепенките за задно стъкло, предлагани от 4sales и познати още като еквалайзер, представляват тънки, прозрачни стикери, които визуализират графично музиката в колата. Използват цветни светодиоди, които реагират на звуковите вълни и създават светлинен ефект при включено аудио.

Прикрепят се най-често на задно стъкло на автомобил, чрез подлепваща лента и позволяват сваляне и огъване. Тези лепенки се предлагат със светлини в различни цветове и цветни комбинации, дори неонов цвят. LED лампичките примигват в ритъма на звуците.

Тези аксесоари са съставени от две части - прозрачен панел и преобразуваща кутия. Захранват се от запалката на колата и са подходящи за всякакви модели автомобили. Позволяват навиване и могат да се използват и вкъщи, чрез поставяне на батерии или с преходник за контакт.

Тези ЛЕД ваденки се предлагат на супер цени в разнообразие от цветове и различен визуален дизайн. Същевременно са тънки с дебелина от 0,35 до 0,5 мм. Някои модели са с графична визуализация на любимите Ви автомобилни марки – BMW, AUDI и Mercedes. Тук ще намерите разнообразно пълноцветно изображение на различни видове еквалайзер.

Стикери за стъкло на кола

В магазина на 4sales се предлагат различни размери:

 • 60 х 20 см;

 • 90 х 25 см;

 • 50 х 30 см.

Как работи:

В преобразуващата кутия са поставени микрофон и усилвател устройство. Те улавят звуковите вълни, а специалните сензори активират и служат за регулиране на LED светлините в ритъм. От там може да се регулира чувствителността и силата на светодиодите във всяка лепенка. Сензорите не се влияят от вибрациите по време на движение.

Светодиодите представляват малки електрически лампички, които не се загряват при работа. Те са абсолютно безопасни и могат да функционират постоянно.

Свързването е елементарно -  поставяте панела на задното стъкло и го свързвате с преобразуващата кутия с електронен лентов кабел. Самата кутия поставяте в купето и включвате в запалката на автомобила. Включването и изключването може да се случва и чрез суича на кутията и чрез изключване от захранването.

Консумация на енергия

Еквалайзери за стъкло на кола

Един нов еквалайзер е изключително икономичен. Лепенките за задно стъкло няма да изтощят акумулатора, дори и при постоянно използване. Консумацията на енергия се равнява на 1 mW за см2.
Живота на диодите е дълъг- от 4000 до 8000 часа при постоянна работа. За разлика от други модели в по-нисък клас тяхната светлина не избледнява, а цветовете остават ярки дори при постоянно видео.

Защо да се спрете на 4sales:

 • Ние сме единственият вносител на еквалайзер за задно стъкло;

 • Ще се възползвате от страхотни цени и оферти на китайски продукти;

 • Предлагаме разнообразни модели еквалайзер и ефекти;

 • Бърза доставка до всяка точка на България;

 • Получавате указания за инсталация и използване на български език;

 • Всеки продукт, дори и да е по-евтин, е с едногодишна гаранция.

 Бъдете първи и персонализирайте визията на автомобилното задно стъкло още днес! Вземете своя еквалайзер още сега.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл