Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Съдържа 16 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представлява еквалайзера за задно стъкло на кола

Изделията предлагани от 4sales представляват тънки, прозрачни стикери, които визуализират графично музиката в колата. Използват цветни светодиоди, които реагират на звуковите вълни и създават светлинен ефект.

Прикрепят се, чрез подлепваща лента и позволяват сваляне и огъване. Предлагат се съ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представлява еквалайзера за задно стъкло на кола

Изделията предлагани от 4sales представляват тънки, прозрачни стикери, които визуализират графично музиката в колата. Използват цветни светодиоди, които реагират на звуковите вълни и създават светлинен ефект.

Прикрепят се, чрез подлепваща лента и позволяват сваляне и огъване. Предлагат се със светлини в различни цветове и цветни комбинации. LED лампичките примигват в ритъма на звуците.

Съставени са от две части - прозрачен панел и преобразуваща кутия. Захранват се от запалката на колата и са подходящи за всякакви модели автомобили. Позволяват навиване и могат да се използват и вкъщи, чрез поставяне на батерии или с преходник за контакт.

Те се предлагат на супер цени в разнообразие от цветове. Същевременно са тънки с дебелина от 0,35 до 0,5 мм. Някои модели са с графична визуализация на любимите Ви автомобилни марки – BMW, AUDI и Mercedes. Тук ще намерите разнообразни пълноцветни дизайни.

В магазина на 4sales се предлагат различни размери

  • 60 х 20 см;
  • 90 х 25 см;
  • 50 х 30 см.

Как работи

В преобразуващата кутия са поставени микрофон и усилвател. Те улавят звуковите вълни, а специалните сензори активират LED светлините в ритъм. От там може да се регулира чувствителността и силата на светодиодите. Сензорите не се влияят от вибрациите по време на движение.

Светодиодите представляват малки лампички, които не се загряват при работа. Те са абсолютно безопасни и могат да функционират постоянно.

Свързването е елементарно -  поставяте панела на задното стъкло и го свързвате с преобразуващата кутия с лентов кабел. Самата кутия поставяте в купето и включвате в запалката на автомобила. Включването и изключването може да се случва и чрез суича на кутията и чрез изключване от захранването.

Консумация на енергия

Еквалайзерите са изключително икономични. Те няма да изтощят акумулатора, дори и при постоянно използване. Консумацията на енергия се равнява на 1 mW за см2.
Живота на диодите е дълъг- от 4000 до 8000 часа при постоянна работа. За разлика от други модели в по-нисък клас тяхната светлина не избледнява, а цветовете остават ярки.

Защо да се спрете на 4sales

  • Ние сме единственият вносител на еквалайзери за задно стъкло;
  • Ще се възползвате от страхотни цени и оферти;
  • Предлагаме разнообразни модели и ефекти;
  • Бърза доставка до всяка точка на България;
  • Получавате указания за инсталация и използване на български език;
  • Всеки продукт е с едногодишна гаранция.


 
Бъдете първи и персонализирайте визията на автомобила си още днес! Вземете своя продукт сега.

Още
Еквалайзери за задно стъкло на автомобил : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.