Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за кола с уникално осветяване на задното стъкло на автомобила CT153

37,00 лв

68,00 лв

-46%

-31,00 лв

LED стикер за кола с уникално осветяване на задното стъкло на автомобила CT153 #01449

Особености

LED еквалайзерът е уникален нов метод за осветяване на задното стъкло на автомобила. Този модел се предлага в по-голям размер, с ширина от 90 см. Така изпълва почти целият прозорец и създава ярък, цветен ефект.

Той се активира от звученето на музиката в колата. Светодиодите се включват когато е засечен звук и премигват в такт с песента. Това са случва с помощта на специални звукови сензори, които преобразуват звуковите вълни в електрически импулси.
Стикерът реагира на звук, но няма да се повлияе от вибрациите на купето по време на движение.

Той може да работи при високи и ниски температури и не необходимо да се изключва от захранването. За стартиране има добавен суич на сензорната кутия. От там се управлява и нивото на чувститвелност към звук.

Светодиодите образуват оригинален дизайн с надпис и са в няколко различни цвята. Когато са активирани осветяват със студена синкава светлина, с различни нюанси.

Екстри

Основно предимство на LED стикера е лесното поставяне. Той не изисква монтаж, просто се прикрепя към стъклото, чрез лепяща лента. Може да се навие на руло, или чрез съединяване на двата края да образува цилиндър. Така е подходящ за поставяне върху хоризонтална повърхност- на масата вкъщи. За да го използвате трябва да се подсигурите с преход за напрежение от 12 към 220 V.

Изделието използва захранването на запалката в колата, като се свързва с кабел приложен в опаковката. То се нуждае от малко количество енергия и работи пестеливо изразходвайки по-малко от Миливат за кв. См.

Животът на светодиодите е в диапазон 4000 до 8000 часа при ежедневно използване. Техният размер е от най-малките, за още по прецизни ефекти. За разлика от стандартните лампички с жичка, светодиодите не се нежежават. На това се дължи и минималната консумация, тъй като е избегната загубата на енергия. Те нямат нужда от охлаждане и са по-безопасни.

Приложение

Еквалайзерът е Вашият начин да осигурите впечатляваща визия за автомобила си. Използвайте го, за да подчертаете ефекта от добрия звук, особено ако вече сте инвестирали в качествена саунд система. Независимо какъв модел е колата Ви с този продукт можете да я персонализирате по Ваш вкус.

Технически характеристики

 • Дебелина: 0,5 мм ;
 • Панел: PVC;
 • Лентов кабел: 300 см;
 • Електрически кабел: 190 см;
 • Издържливост: До 8000 часа;
 • Размер: 90х25 см;
 • Захранване: DC 12 V;
 • Разход: < 1 mW/ см2.

Какво се съдържа в пакета

 • LED стикер еквалайзер;
 • Преобразуваща кутия;
 • Техническо ръководство на руски и български език;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Еквалайзери за задно стъкло на автомобил

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.