Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED стикер за кола с уникално осветяване на задното стъкло на автомобила CT153

37,00 лв

68,00 лв

-46%

-31,00 лв

LED стикер за кола с уникално осветяване на задното стъкло на автомобила CT153 #01449

Особености

LED еквалайзерът е уникален нов метод за осветяване на задното стъкло на автомобила. Този модел се предлага в по-голям размер, с ширина от 90 см. Така изпълва почти целият прозорец и създава ярък, цветен ефект.

Той се активира от звученето на музиката в колата. Светодиодите се включват когато е засечен звук и премигват в такт с песента. Това са случва с помощта на специални звукови сензори, които преобразуват звуковите вълни в електрически импулси.
Стикерът реагира на звук, но няма да се повлияе от вибрациите на купето по време на движение.

Той може да работи при високи и ниски температури и не необходимо да се изключва от захранването. За стартиране има добавен суич на сензорната кутия. От там се управлява и нивото на чувститвелност към звук.

Светодиодите образуват оригинален дизайн с надпис и са в няколко различни цвята. Когато са активирани осветяват със студена синкава светлина, с различни нюанси.

Екстри

Основно предимство на LED стикера е лесното поставяне. Той не изисква монтаж, просто се прикрепя към стъклото, чрез лепяща лента. Може да се навие на руло, или чрез съединяване на двата края да образува цилиндър. Така е подходящ за поставяне върху хоризонтална повърхност- на масата вкъщи. За да го използвате трябва да се подсигурите с преход за напрежение от 12 към 220 V.

Изделието използва захранването на запалката в колата, като се свързва с кабел приложен в опаковката. То се нуждае от малко количество енергия и работи пестеливо изразходвайки по-малко от Миливат за кв. См.

Животът на светодиодите е в диапазон 4000 до 8000 часа при ежедневно използване. Техният размер е от най-малките, за още по прецизни ефекти. За разлика от стандартните лампички с жичка, светодиодите не се нежежават. На това се дължи и минималната консумация, тъй като е избегната загубата на енергия. Те нямат нужда от охлаждане и са по-безопасни.

Приложение

Еквалайзерът е Вашият начин да осигурите впечатляваща визия за автомобила си. Използвайте го, за да подчертаете ефекта от добрия звук, особено ако вече сте инвестирали в качествена саунд система. Независимо какъв модел е колата Ви с този продукт можете да я персонализирате по Ваш вкус.

Технически характеристики

 • Дебелина: 0,5 мм ;
 • Панел: PVC;
 • Лентов кабел: 300 см;
 • Електрически кабел: 190 см;
 • Издържливост: До 8000 часа;
 • Размер: 90х25 см;
 • Захранване: DC 12 V;
 • Разход: < 1 mW/ см2.

Какво се съдържа в пакета

 • LED стикер еквалайзер;
 • Преобразуваща кутия;
 • Техническо ръководство на руски и български език;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.