Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажори за глава

Съдържа 28 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Настоящото съвремие и начин на живот, работата и семейните проблеми са източници на стрес, съпътстван с главоболие, раздразнителност и нарушен сън. За борба с това състояние добро решение е употребата на масажори за глава. В настоящия материал ще видим какво представляват, начина им на използване и техните разновидности.

Какво представляват м...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Настоящото съвремие и начин на живот, работата и семейните проблеми са източници на стрес, съпътстван с главоболие, раздразнителност и нарушен сън. За борба с това състояние добро решение е употребата на масажори за глава. В настоящия материал ще видим какво представляват, начина им на използване и техните разновидности.

Какво представляват масажорите за глава?

Това обикновено е специален уред, който генерира вибрации, масажиращи кожата, подобрявайки кръвообращението в областта на корените на косата и спомагайки за тяхното подхранване. Премахва натрупалия се стрес, подарява ни приятен релакс и отпускане, намалява торбичките под очите и болката в тази област.

Ръчни масажори за глава

Захранва се с батерии или чрез пристигащ в комплекта мрежов адаптор. Характеризира се със специални издатини във вътрешността, конкретно насочващи в точно определени точки вибрациите за по-голяма ефективност от процедурата. Съществуват и варианти с ръкохватка, държащи се с ръка и поставящи се на различни места.

Как се използват?

Електрически масажори за глава

Употребата на тези устройства трябва да се извършва според пристигащите в комплекта инструкции и препоръки на производителя. Ако е тип шлем, той просто се поставя на главата и се избира подходящия режим. Ако е ръчен се включва и с кръгообразни движения започвате бавно да масажирате проблемната област. Препоръчителна е всекидневната употреба поне по няколко минути за да се прояви ефектът.

Какви разновидности има?

Предлагат се няколко популярни видове и по-долу ще ги представим и опишем накратко:

  • електрически - те се делят на автоматични, вибриращи, акупунктурни, ролкови, затоплящи, безжични и т.н;

  • ръчни - има вид на четка с меки издатини, оказващи разтриващ ефект. Те се държат с ръка и се извършват различни по вид движения за проявлението на крайния резултат. Те могат да бъдат на батерии или механични;

  • шлем - отличават се с различни съвременни дизайни и внедрени в тях технологии с множество масажни режими на работа. В актуалните модели дори пристига и дистанционно управление за безжична смяна на режимите, без сваляне на устройството. Те дори в някои модели предлагат затоплящ ефект, компресионно въздействие и акупунктурни процедури.

Защо да купите от 4sales.bg?

Предлаганите в онлайн магазина масажори са качествени и евтини с гаранция, продаващи се на достъпни и неустоими цени. В работни дни дори при затруднения по време на избора или при други въпроси получавате безплатен достъп до наш професионалист-консултант, който веднага ще Ви съдейства в конкретната ситуация. Получавате поръчания продукт в оригиналната си опаковка с всички прикрепени към него документации и инструкции.

Имате право при доставката, която между другото е една от най-кратките, да видите пратката и тогава да я платите на куриера. Получавате и пробен период за връщане на уреда, ако той не отговаря на нуждите Ви, така че заповядайте и при въпроси се свържете с нас. Очакваме Ви!

Още
Масажори за глава : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.