Масажори за глава

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 225,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Настоящото съвремие и начин на живот, работата и семейните проблеми са източници на стрес, съпътстван с главоболие, раздразнителност и нарушен сън. За борба с това състояние добро решение е употребата на масажори за глава. В настоящия материал ще видим какво представляват, начина им на използване и техните разновидности.

Какво представляват масажорите за глава?

Това обикновено е специален уред, който генерира вибрации, масажиращи кожата, подобрявайки кръвообращението в областта на корените на косата и спомагайки за тяхното подхранване. Премахва натрупалия се стрес, подарява ни приятен релакс и отпускане, намалява торбичките под очите и болката в тази област.

Ръчни масажори за глава

Захранва се с батерии или чрез пристигащ в комплекта мрежов адаптор. Характеризира се със специални издатини във вътрешността, конкретно насочващи в точно определени точки вибрациите за по-голяма ефективност от процедурата. Съществуват и варианти с ръкохватка, държащи се с ръка и поставящи се на различни места.

Как се използват?

Електрически масажори за глава

Употребата на тези устройства трябва да се извършва според пристигащите в комплекта инструкции и препоръки на производителя. Ако е тип шлем, той просто се поставя на главата и се избира подходящия режим. Ако е ръчен се включва и с кръгообразни движения започвате бавно да масажирате проблемната област. Препоръчителна е всекидневната употреба поне по няколко минути за да се прояви ефектът.

Какви разновидности има?

Предлагат се няколко популярни видове и по-долу ще ги представим и опишем накратко:

  • електрически - те се делят на автоматични, вибриращи, акупунктурни, ролкови, затоплящи, безжични и т.н;

  • ръчни - има вид на четка с меки издатини, оказващи разтриващ ефект. Те се държат с ръка и се извършват различни по вид движения за проявлението на крайния резултат. Те могат да бъдат на батерии или механични;

  • шлем - отличават се с различни съвременни дизайни и внедрени в тях технологии с множество масажни режими на работа. В актуалните модели дори пристига и дистанционно управление за безжична смяна на режимите, без сваляне на устройството. Те дори в някои модели предлагат затоплящ ефект, компресионно въздействие и акупунктурни процедури.

Защо да купите от 4sales.bg?

Предлаганите в онлайн магазина масажори са качествени и евтини с гаранция, продаващи се на достъпни и неустоими цени. В работни дни дори при затруднения по време на избора или при други въпроси получавате безплатен достъп до наш професионалист-консултант, който веднага ще Ви съдейства в конкретната ситуация. Получавате поръчания продукт в оригиналната си опаковка с всички прикрепени към него документации и инструкции.

Имате право при доставката, която между другото е една от най-кратките, да видите пратката и тогава да я платите на куриера. Получавате и пробен период за връщане на уреда, ако той не отговаря на нуждите Ви, така че заповядайте и при въпроси се свържете с нас. Очакваме Ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл