Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компактен малък троен масажор за тяло Apple XY-999 TV496

11,99 лв

Компактен малък троен масажор за тяло Apple XY-999 TV496 #05682

Описание:

Мини масажорът Mimo е продукт от ново поколение, разработен с използването на компютърен дизайн, на базата на съвременните технологии, западната физика и бионика и медицинската практика на Изтока. Основната му функция е да осъществява вибромасаж в три точки, техника заимствана от акупресурата: чрез трите накрайника, имитиращи човешките пръсти. Поради иновативният дизайн на уреда и само активирането му при натиск върху желаната област от тялото, неговото въздействие е комплексно, като съчетава ефектът на натиск с масажиращо действие на вибрациите с променлива честота и сила, определена от процесорното му управление. Масажорът Mimo е алтернатива на виброколаните. С него може да масажираме гърба, раменете, краката или да си направите цялостен масаж на тялото. Акупресурното въздействие на уреда подобрява кръвообращението и метаболизма, лекува хронични болки и помага за преодоляване на остри болки от претоварване или удар, помага за преодоляване на последиците от хронично главоболие, мигрена, пролетна умора, стрес, повишава тонуса и жизнеността на организма. Когато нямате до себе си специалист по акупресура, можете да постигнете същият ефект с използването на Mimo, притискайки го до проблемните части от тялото и движейки го с плавни движения бавно по тях. Мини масажорът Mimo може да помогне на хора с мускулни болки вследствие на травми, на хора, чиято работа изисква прекарване на дълго време в една и съща поза, или подложени на постоянен стрес, хора с хронични мускулни и ставни болки, “ошипяване”, на хора, които нямат възможност да спортуват, възрастни хора и други. Няма противопоказания при използване на уреда.

Особености:

Масажора е предназначен за хора с мускулни проблеми, или за отпускане вследствие на натовареното ежедневие на работното място. Захранването на масажора става по два начина, масажора може да бъде захранван с 3 броя батерии тип ААА, или с адаптер от смартфон. Адаптерът не е включен в комплекта! В комплекта има и кабел за захранване от USB на компютър или от адаптер от смартфон. Пускането на масажора е лесно, става само с натискане на уреда към мястото което смятате да масажирате.

Дизайн:

Малък цветен масажор, който работи на батерии. Отпуска схванатите и болящи мускули и подобрява циркулацията на кръвта. Можете да го използвате прави, легнали или седнали, подходящ е и при главоболие и болки във врата. Малкият размер позволява да го носите навсякъде със себе си и да го използвате, когато и където имате нужда.

Технически характеристики:

  • Размер: 93 х 99 х 88 мм;
  • Тегло на комплекта: 200 гр;
  • Здрава ABS пластмаса;
  • Мощност: 2.5 W; 0,3 А;
  • Цветове: Синьо, Оранжев, Зелен, Розов.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х масажор;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.