Пистолети за деца

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 88,00 лв.

34 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

34 резултата

Малките деца са много палави и динамични, винаги обичат да си играят с различни играчки, а момченцата обожават детските пистолети. В раздела на онлайн магазин 4sales.bg се предлагат доста от тях и в най-различни разновидности! Играчките са подходящи още за момиче или по-малко момиченце.

Какви видове детски пистолети се предлагат в сайта

Днес пазарът е пренаситен с голямо разнообразие от детски пистолети и изборът е разнообразен. Това в голяма част важи и когато сте в специалния раздел на онлайн магазин 4sales.bg. Тук Ви очакват различни по размер, малки и големи, оръжия, предлагащи разнообразие от възможности за стрелба. Например, при нас Ви очакват модели, пристигащи в комплект с динамични плаващи мишени, полуавтоматични оръжия, както и такива с ръчен режим за стрелба.

Съществуват обаче и детски пистолети за големи хора, които са предназначени за изстрелване на фалшиви банкноти. Те се използват за събития, като сватби, фирмени партита, рождени дни и т.н.

Безопасни ли са

Съвременните детски пистолети с голяма мощ изстрелват различни видове куршуми, топчета, стрела, които от близко разстояние могат да предизвикат нежелани последици.

Ето защо, покупката е препоръчителна при навършване на определена възраст, при която се смята, че детето е по-осъзнато. Когато решите да купувате детски пистолет, автомат, пушка, забавен бластер, оригинален револвер или друг игрален комплект, наподобяващ истински пистолет на своето малко момче, трябва да сте наясно със следните въпроси:

  • За каква възраст са подходящи - няма точно определена възраст, но минималният праг е поне 4 годинки, тъй като се счита, че на тази възраст мъникът може да осмисля това, което му се обяснява от родителя относно безопасността;

  • От какъв материал са направени - обичайно са изработени от пластмаса, не изпускаща различни токсични и отровни миризми.

С какви куршуми работят

За щастие, разработчиците на детски пистолети постоянно работят над повишаване степента на безопасност на своите продукти. Към днешна дата, в комплектите на съвременните оръжия за деца се поставят гел топчета или меки гумени патрони. Тези, за разлика от твърдите пластмасови топчета в по-старите поколения играчки, трудно биха причинили нежелани наранявания, дори и при изстрел от близо. В същото време, те осигуряват приятни изживявания и много положителни емоции у децата.

Може ли да се играе с тях в затворено помещение

Точно поради това, че патроните са гумени и меки, играта в закрити помещения е възможна и доста безопасна, но ние препоръчваме всичко това  да е под надзора на по-възрастен човек. За да разгледате евтините предложения на онлайн магазин 4sales.bg, заповядайте в нашия раздел, където цените са без аналог на пазара. При нужда от съдействие, свържете се нас!

Популярни търсения: детски пистолет с гумени патрони.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл