Детски влакчета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 23,00 лв. - 69,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Въпреки че днес има толкова модерни и функционални играчки, детските влакчета от миналото и до днес представляват голям интерес за малчуганите. Подобни предложения са достъпни и в онлайн магазин 4sales.bg, които са с дистанционно и с релси за движение - по подобие на истинския железопътен транспорт. Те си имат локомотиви и са електрически или парни с пушек, като от едно време. Какви разновидности ще откриете в нашия раздел и за кого са подходящи?

Какви модели детски влакчета ще видите

В гамата от продукти на магазин номер 1 за китайски стоки в България ще откриете комплект от класическо електрическо влакче с локомотив и вагони или само локомотив. Отделно, тук Ви очакват модели и на детски влакчета с пара, напълно пресъздаващи първите варианти на железопътен транспорт с парни двигатели от 18 век.

Позволете на детето си да научи повече за първите влакове или за съвременните им аналози, като му направите изненада на детски модел, представящ детайлно истинските му аналози. Така от една страна ще позволите на детето да получи реална информация за това, какви са били влаковете преди и какви са днес, а от друга - ще му осигурите дълги часове забавление и емоции, за които всяко детенце мечтае.

Някои от предложенията са оборудвани в комплекта си с дистанционно управление, позволяващо задвижване на детското влакче от разстояние. Те обикновено са електрически с батерии, но пък са най-добри в създаването на реализъм и веднага предизвикват детския интерес. Вече не е никакъв проблем детето да съпреживее усещането да е машинист и да управлява влакче, на което да закачи или разкачи вагоните, да превозва пътници или товари. Може да усети атмосферата от управлението на класическите парни модели, които в днешно време са невиждана атракция за всеки.

За кого са подходящи

Голяма част от психолозите-педагози препоръчват закупуване на детски влакчета на деца над 4 години или повече. Именно през този период от развитието на мъника се смята, че вече има желание за социално развитие и подражание на по-възрастните хора. Специалистите са на мнение, че именно на тази възраст детето най-активно изучава света около себе си и подобна играчка би му доставила голямо удоволствие.

За да направите изгодна покупка на евтини цени, препоръчваме Ви да се доверите на онлайн магазин 4sales.bg. При нас в допълнение ще получите още:

  • Бързо и професионално обслужване;

  • Компетентна клиентска поддръжка;

  • Подробни описания на всеки от продуктите за максимално информиран избор;

  • 15 дни право на връщане или замяна при желание.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл