Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплекти и системи за видеонаблюдение

Съдържа 12 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват

Комплектите за видеонаблюдение са готови системи от 2, 4 или 8 камери и видеорекордер. Предназначени са за охранителна дейност за големи помещения и външни площи. Те са професионално решение на супер цена.

4sales предлага два основни вида според начина на свърване:

NVR - използват IP камери и безжична Wi-Fi връзка с рекордера....

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват

Комплектите за видеонаблюдение са готови системи от 2, 4 или 8 камери и видеорекордер. Предназначени са за охранителна дейност за големи помещения и външни площи. Те са професионално решение на супер цена.

4sales предлага два основни вида според начина на свърване:

NVR - използват IP камери и безжична Wi-Fi връзка с рекордера. Те се нуждаят от първоначална настройка според локалната мрежа и рутер, за да могат да предават сигнала. Използват собствен софтуер и предлагат по-широк диапазон функции.

Тези функции могат да включват цифров zoom, включване и запис при движение, настройка за запис по часове или активация при включване на охранителна аларма.
Мрежовите системи позволяват преглеждане на материалите дистанционно – от мобилен телефон или таблет, чрез приложение. Също така прегледа може да се извършва и през браузър от лаптоп или PC. Тъй като използват безжична мрежа притежават собствени защитни протоколи.

DVR - използват стандартни камери, които се свързват с видеорекордера, чрез кабели. Записите се съхраняват на външна памет или хард диск. Някои модели позволяват дистанционен преглед. Използват софтуер, съвместим с Windows базирани компютри.

Общи характеристики

И двата вида системи за видеонаблюдение имат сходни показатели, според цената и класа.

Те имат среден обхват от 20 до 30 метра, и правят качествено видео с HD, Ulta HD или 4K резолюция с до 25 кадъра в секунда. Някои поддържат RCA и HDMI изходи и позволяват добавяне на един или повече микрофони за запис на звук.
Могат да се използват за дневно и нощно записване и в голямата си част са устойчиви на прах и влага.

Какво е включено в пакета

 • Ако закупите DVR пакет от 4sales ще получите:
 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер;
 • Необходими кабели за свързване;
 • Необходими конектори за някои модели;
 • Електрически адаптери;
 • Подарък хард диск за някои предложения.
 • Ако предпочетете NVR пакет за видеонаблюдение:
 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер;
 • Меню за работа и софтуер за Windows;
 • Електрически адаптер;
 • Стойка за монтаж на рекордера за някои модели.

За какви помещения за подходящи

Продуктите предлагани от 4sales са подходящи както за външен така и вътрешен монтаж. Можете да ги използвате в къщи, в офиса, в жилищни сгради, за охраняване на магазини и складове. Подходящи са за поставяне в публични институции, на вилата, в хотели или къщи за гости.

Поставени навън могат да се послужат като предпазна мярка на паркинги, пространството пред офиси, за монтаж на улицата, в двора или за охрана на открити складови площи.

Какъв комплект да изберете

Ако не сте сигурни какво е подходящо за Вас ето няколко основни съвета при избора.
В зависимост от приложението и мястото на монтаж може да се нуждаете от повече или по малко записващи устройства. Ако смятате да ги използвате вкъщи или малък офис, тези с 2 канала са удачен избор. За големи отворени пространства и затворени площи с начупен план и ъгли добър вариант са тези с 4 или 8 канала, за по-обширен визуален обхват.

Според възможностите за свързване се спрете на безжични продукти или такива с кабел. Ако това е първата Ви подобна инвестиция и цената не е водеща NVR вариантите са най-доброто решение. Ако вече имате стара кабелна охранителна система, може да предпочетете нова DVR - с кабели.

Не на последно място, дистанционния преглед е предимство, което също е от значение. Ако сте в постоянно движение и искате моментален достъп до материалите то безжичните IP комплекти са Вашето решение.

Подсигурете се с най-надеждното видео заснемане, като се възползвате от нашите оферти.

Още
Комплекти и системи за видеонаблюдение : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.