Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплекти и системи за видеонаблюдение

Съдържа 11 продукта.
 • -15%
  Безплатна доставка

  Пълен комплект за система за...

  0 Отзив(и)

  338,00 лв 398,00 лв
  Купи
 • Дигитален комплект за външно видео...

  0 Отзив(и)

  PST IPK04CH-POE е дигитален комплект за външно видео наблюдение, състоящ се от  IP видеорекордер (H265) с PoE  и 4 камери за наблюдение, UTP заливи по 10 метра всяка . Благодарение на висококачествен

  229,00 лв
  Купи
 • -20%

  Wi Fi камера 1080P с връзка за PC, IOS,...

  0 Отзив(и)

  Безжична камера с 2 мегапикселова резолюция. Камерата има 3.6мм фиксиран обектив. Може да управлявате главата на камерата на 182° по хоризонтал и 95° вертикално. Можете да осъществите пълен контрол

  79,00 лв 99,00 лв
  Купи
 • Система за видео наблюдение 5G DVR...

  0 Отзив(и)

  DVR (digital video recorder) е устройство от сървърен тип, предназначено за видео наблюдение. Безжична висококачествена система за видео наблюдение с 4 броя WIFI камери с висока резолюция.

  366,50 лв
  Купи
 • Система за видео наблюдение AHD, пълен...

  0 Отзив(и)

  4-канална система за видеонаблюдение за видеонаблюдение AHD с 5G гледане. Запазването на дома или бизнеса ви е важна работа. Заслужавате най-доброто, когато пазете вас и вашето семейство, влезте в

  259,00 лв
  Купи
 • Комплект за видеонаблюдение E’CH CCTV 1080P

  0 Отзив(и)

  Разполагате с система за видеонаблюдение, но тя вече е остаряла и не ви върши толкова добра работа, колкото ви се иска на вас. Ето защо ние ви предлагаме едно много добро решение на вашия проблем, а

  229,50 лв
  Купи
 • Система за видеонаблюдение E’CH CCTV 4K...

  0 Отзив(и)

  Имате нужда от система за видеонаблюдение за вашия ресторант, магазин или във вашия блок, както и за много други места, които изискват наличието на наблюдение, за създали се ситуации или срещу крадци.

  256,50 лв
  Купи
 • Система за видеонаблюдение Wi-Fi Kit

  0 Отзив(и)

  Комплект за видеонаблюдение безжичен Full HD WiFi  комплект за 4 камери Ако имате задача бързо да организирате видеонаблюдение в частна къща, на строителна площадка или ако често се налага да

  320,00 лв
  Купи
 • WiFi IP Камера CCTV 1/4 Inch 2MP 1080P...

  0 Отзив(и)

  Използвайте най – новата технология за охрана и наблюдение на външни пространства, за да подсигурите своя дом, офис, складови помещения. 

  270,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват

Комплектите за видеонаблюдение са готови системи от 2, 4 или 8 камери и видеорекордер. Предназначени са за виждане и охранителна дейност за големи помещения и външни площи. Те са професионално решение и евтин вариант за снимане и наблюдение на всеки обект и периметър, осигуряващи възможност за сигурност и качество.

4sales пре...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват

Комплектите за видеонаблюдение са готови системи от 2, 4 или 8 камери и видеорекордер. Предназначени са за виждане и охранителна дейност за големи помещения и външни площи. Те са професионално решение и евтин вариант за снимане и наблюдение на всеки обект и периметър, осигуряващи възможност за сигурност и качество.

4sales предлага два основни вида според начина на свързване:

NVR - използват IP камери и безжична Wi-Fi връзка с рекордера. Те се нуждаят от първоначална инсталация според локалната мрежа и рутер, за да могат да предават висококачествен сигнал. Използват собствен софтуер и предлагат по-широк диапазон функции.

Тези функции могат да включват обектив с цифров zoom, включване и запис при движение, настройка за запис по часове или активация при включване на охранителна аларма на обект.
Мрежовите системи позволяват преглеждане на материалите дистанционно – от мобилен телефон или таблет, чрез приложение. Също така прегледът може да се извършва и през браузър от лаптоп или PC. Тъй като използват безжична мрежа притежават собствени защитни протоколи.

DVR - използват стандартни камери, които се свързват с видеорекордера, чрез кабели. Записите се съхраняват на външна памет или хард диск. Някои модели позволяват онлайн дистанционен преглед. Използват софтуер, съвместим с Windows базирани компютри.

Общи характеристики

Комплекти камери за видеонаблюдение

И двата вида системи за видеонаблюдение имат сходни показатели, според цената и класа.

Те имат среден обхват от 20 до 30 метра, и правят качествено видео с HD, Ulta HD или 4K резолюция с до 25 кадъра в секунда. Някои поддържат RCA и HDMI изходи и позволяват добавяне на един или повече микрофони за запис на звук.
Така че модел видеокамера може да се използва за дневно и нощно записване и в голямата си част е устойчив на прах и влага.

Какво е включено в пакета

Камери за видеонаблюдение комплект

 • Ако закупите DVR пакет от 4sales ще получите при доставка:
 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер;
 • Необходими кабели за свързване на артикул;
 • Необходими конектори за някои модели;
 • Електрически адаптери за захранване;
 • Подарък хард диск за някои предложения.
 • Ако предпочетете NVR пакет за видеонаблюдение:
 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер с високо качество изображение;
 • Меню за работа и софтуер за Windows;
 • Електрически адаптер;
 • Стойка за монтаж на рекордера за някои модели.

За какви помещения за подходящи

Продуктите предлагани от 4sales са подходящи както за външен така и вътрешен монтаж. Можете да ги използвате в къщи, в офиса, в жилищни сгради, за охраняване на магазини и складове от кражба. Подходящи са за поставяне в публични институции, на вилата, в хотели или къщи за гости.

Поставени навън могат да се послужат като предпазна мярка на паркинги, пространството пред офиси, за монтаж на улицата, в двора или за охрана на открити складови площи.

Какъв комплект да изберете

Ако не сте сигурни какво е подходящо за Вас ето няколко основни съвета при избора на защита. В зависимост от приложението и мястото на монтаж може да се нуждаете от повече или по малко записващи устройства с аксесоар. Ако смятате да ги използвате в къща, апартамент или малък офис, тези с 2 канала са удачен избор. За големи отворени пространства и затворени площи с начупен план и ъгли добър вариант са тези с 4 или 8 канала, за по-обширен визуален обхват.

Според възможностите за свързване се спрете на безжични продукти или модул с кабел. Ако това е първата Ви подобна инвестиция и цената не е водеща NVR вариантите са най-доброто решение. Ако вече имате стара кабелна охранителна система, може да предпочетете нова DVR - с кабели.

Не на последно място, дистанционният преглед е предимство, което също е от значение. Ако сте в постоянно движение, работите на голямо разстояние от вкъщи и искате моментален достъп до материалите, то безжичните IP комплекти са Вашето решение.

Подсигурете се с най-надеждното качество на видео заснемане, като се възползвате от нашите оферти и бърза доставка.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.