Комплекти и системи за видеонаблюдение

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 49,00 лв. - 398,00 лв.

10 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

10 резултата

Какво представляват тези системи за видеонаблюдение?

Охранителните камери са устройства за наблюдение, които ви позволяват да виждате какво се случва в и около вашия имот. Могат да бъдат поставени на закрито или на открито. Можете да наблюдавате заснетите кадри, без значение дали сте у дома или навън. Някои системи позволяват да записвате непрекъснато, други се задействат при движение. Изберете подходящите комплекти според нуждата си. 

Комплектите за видеонаблюдение са готови системи от 2, 4 или 8 камери и видеорекордер. Предназначени са за предаване на видеосигнал и охранителна дейност за големи помещения и външни площи. Те са професионално решение и евтин вариант за снимане и наблюдение на всеки обект и периметър, осигуряващи възможност за сигурност и качество.

4sales предлага два основни вида системи за видеонаблюдение според начина на свързване:

NVR - използват IP камери и безжична Wi-Fi връзка с рекордера. Те се нуждаят от първоначална инсталация според локалната мрежа и рутер, за да могат да предават висококачествен сигнал. Използват собствен софтуер и предлагат по-широк диапазон функции.

Тези функции могат да включват обектив с цифров zoom, включване и запис при движение, настройка за запис по часове или активация при включване на охранителна аларма на обект, което да осигури максимално ниво на сигурност.

Мрежовите системи позволяват преглеждане на материалите дистанционно – от мобилен телефон или таблет, чрез приложение. Също така прегледът може да се извършва и през браузър от лаптоп или PC. Тъй като използват безжична мрежа, притежават собствени защитни протоколи, за да не може всеки да се възползва от записаната информация от камерите.

DVR - използват стандартни камери, които се свързват с видеорекордера, чрез кабели. Записите се съхраняват на външна памет или хард диск. Някои модели позволяват онлайн дистанционен преглед. Използват софтуер, съвместим с Windows базирани компютри.

Общи характеристики на системите за видеонаблюдениеКомплекти камери за видеонаблюдение

И двата вида системи за видеонаблюдение имат сходни показатели, според цената и класа. Те имат среден обхват от 20 до 30 метра, и правят качествено видео с HD, Ultra HD или 4K резолюция с до 25 кадъра в секунда. Някои поддържат RCA и HDMI изходи и позволяват добавяне на един или повече микрофони за запис на звук.

Така че модел видеокамера може да се използва за дневно и нощно записване и в голямата си част е устойчив на прах и влага.

Какво е включено във всеки един от тези комплекти системи за видеонаблюдение?

Камери за видеонаблюдение комплект Ако закупите DVR пакет от 4sales ще получите при доставка:

 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер;
 • Необходими кабели за свързване на артикул;
 • Необходими конектори за някои модели;
 • Електрически адаптери за захранване;
 • Подарък хард диск за някои предложения.
 • Ако предпочетете NVR пакет за видеонаблюдение:
 • 2, 4 или 8 записващи устройства;
 • Видеорекордер с високо качество изображение;
 • Меню за работа и софтуер за Windows;
 • Електрически адаптер за консумация на електрическа енергия;
 • Стойка за закрепване на рекордера за някои модели.

За какви помещения са подходящи тези системи за видеонаблюдение?

Комплектите за видеонаблюдение, предлагани от 4sales, са подходящи както за външно, така и вътрешно инсталиране. Можете да ги използвате в къщи, в офиса, в жилищни сгради, за охраняване на магазини и складове от кражба. Подходящи са за поставяне в публични институции, на вилата, в хотели или къщи за гости.

Поставени навън могат да се послужат като предпазна мярка и улеснение за наблюдение на паркинги, пространството пред офиси, за монтаж на улицата, в двора или за охрана на открити складови площи. Монтажът им се случва лесно, без да са ви нужни особени технически познания.

Какъв комплект да изберете?

Ако не сте сигурни какво е подходящо за Вас, ето няколко основни съвета при избора на защитен компонент. В зависимост от приложението и мястото на монтаж може да се нуждаете от повече или по малко записващи комплекти за видеонаблюдение с един или повече аксесоари. Ако смятате да ги използвате в къща, апартамент или малък офис, тези с 2 канала са удачен избор. За големи отворени пространства и затворени площи с начупен план и ъгли добър вариант e конфигурация с 4 или 8 канала, за по-обширен визуален обхват.

Според възможностите за свързване се спрете на безжични продукти или модул с кабел. Ако това е първата Ви подобна инвестиция и цената не е водеща, NVR комплектите са най-доброто решение. Не забравяйте, че инвестирате във вашата сигурност. Ако вече имате стара кабелна охранителна система, може да предпочетете за прекарване нова DVR - с кабели.

Не на последно място, дистанционният преглед е предимство, което също е от значение при избор на комплекти. Ако сте в постоянно движение, работите на голямо разстояние от вкъщи, или пък сте постоянно в командировка, а искате моментален достъп до материалите, то безжичните IP комплекти са Вашето решение. 

Някои хора смятат комплектите за видеонаблюдение за лукс, но това не е така. Ако сте сериозни относно сигурността на имота ви, тези системи са необходимост. Подсигурете се с най-надеждното качество на видео заснемане, като се възползвате от нашите оферти и бърза доставка на комплекти системи за видеонаблюдение. Доверете се на 4sales и на професионалните съвети на нашия екип консултанти.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл