Дамски сетове от две части

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 26,00 лв. - 77,00 лв.

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Доста често се стараем да направим най-добрата комбинация на облеклото ни за да се получи желаната отлична визия. Въпреки, че това на пръв поглед изглежда лесно и бързо, когато решим да го правим, никога не можем да достигнем до перфектния резултат. Поради тази причина бяха създадени дамските сетове, които на практика елиминират този проблем. Какво представляват те и как е правилно да се комбинират? Кога се носят и от къде да купите качествени и евтини?

Какви дамски сетове ще видите в сайта

Дамските сетове обикновено се състоят от горна и долна част, които обаче са изработени комплектно, допълващи се едно с друго. Така всъщност се получават две основни части, отлично съчетаващи се помежду си и създавайки една перфектна женска визия. В онлайн магазина на 4sales.bg виждате изключително елегантни комплекти от две части, потник с пола, бюстие и други летни облекла на най-достъпни цени.

Дамски сетове от две части

Тук от друга страна, освен многообразието от нюанси и цветови палитри, в продуктовата гама на сайта ще видите доста голямо разнообразие и от размери. Така всъщност, всяка от нашите клиентки, без значение от състоянието на фигурата, има възможност да подобри още повече външността си с нов и модерен, невероятно евтин и стилен дамски сет. Размерите на нашите предложения са от L до ХХХL, така че разгледайте още веднъж настоящия раздел и при нужда се свържете с нас.

С какво може да се комбинират

Както споменахме и в уводната част, правилната комбинация е от ключово значение за добрия и модерен аутфит, така че сега ще дадем някои идеи за комбинация. С оглед на това, че дамските сетове основно са съставени от две части, които са горна и долна, те се допълват по възможно най-добрия начин. Тук обаче остава да добавим и подходящите аксесоари, които да придадат завършен вид на целия силует. Добър вариант е чантата да се съчетава цветово с обувките и цвета на косата.

Дамски летни сетове

Нюансите често е трудно да бъдат подбрани така, че да се допълват, ако разбира се нямате предварителна подготовка в това. Доказани комбинации в тази посока са съчетанията между два, най-много три цвята, но не повече. Така например, ако новият Ви дамски сет е червен, то той би могъл отлично да се комбинира с черна малка чанта и обувки. Жълтото пък добре се допълва с оранжевата чанта. Все пак ако се затруднявате, свържете се с наш стилист, който ще Ви помогне.

Кога е подходящо да ги носим

Носенето им е възможно навсякъде, където времето и климатичните условия го позволяват. Дамските сетове са толкова стилни, елегантни и модерни, че имате възможност да ги носите на: 

  • важните за Вас официални или неофициални събития;

  • в ежедневието на разходка с приятели;

  • на бар с компания;

  • на приятелски или служебни срещи и т.н.

Възползвайте се от тази възможност!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл