Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от две части топ с голи рамене и пола с открито бедро FZ14

40,40 лв

Комплект от две части топ с голи рамене и пола с открито бедро FZ14 #05942

Описание:

Страхотно съчетание от топ и пола, което на пръв  поглед изглежда като рокля, но се състои от две части. Много елегантно изпълнение, с нов дизайн, който използва широки ленти в горната и долната част на топа и подобни за свързване на двете части на полата, като са оформени в елегантна панделка.

Особености:

Освен като комбинация, може да използвате потника като го съчетавате с друг тип поли и панталони с различна дължина както и с различен тип материи. Подходящи са комбинации с дънкови облекла като къси панталони, 7/8, 3/4 , които имат декоративни разрези и елементи, но същевременно може да го комбинирате с по – класически обикновени панталони и поли от еластична материя. Полата може да комбинирате с други модели топове/  потници, блузи, което ще ви даде възможност да постигнете по – голямо разнообразие във външния си вид.

Дизайн:

Съчетанието от топа и полата, създава визуалния ефект за рокля, но е в две части, което ви осигурява сериозно преимущество, тъй като може да ги комбинирате с други дрехи и да постигнете по – голямо разнообразие във външния си вид с минимално изхарчени средства. Топът е много елегантен, той се състои от мека еластична основа, която обхваща зоната на бюста, оставя раменете и корема открити, като за по – голям ефект, в горната част минава плътна лента от мишницата към противоположното рамо, а долната част е декорирана с успоредна лента, която открива кожата. Дизайнът на полата също е много интересен и уникален, тя е асиметрична, като в частта в която открива бедрото използва широка лента за свързване на двете части, която е вързана на красива панделка. Цялостно дизайнът е свеж, модерен и със сигурност ще ви направи да изглеждате по – елегантни, красиви и стилни. Роклята се предлага в черен цвят, който е подходящ за всички видове официални събития, вечери и празненства. Освен това си преимущество, роклите в черен цвят ви правят да изглеждате визуално по – слаби, елегантни и стилни. Изключителния дизайн на този модел не изисква много аксесоари, достатъчно е да добавите елегантна гривна, обеци и дамска чанта.

Технически характеристики: 

  • Модел: Комплект топ и пола;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: S, M, L;
  • Цвят: Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Комплект топ с голи рамене и открити части и дълга пола с открито бедро до глезена;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.