Дантелено бельо

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 24,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Женското оръжие за масово поразяване на мъжете е именно дантеленото бельо. То разкрива най-големия сексапил на жената и тя става неустоима за силния пол. Какво обаче представлява и неговите особености, къде подходящо да се носи и отделните предлагани в онлайн магазин 4sales видове ще бъдат разгледани по-долу.

Какво представлява комплектът дантелено бельо

Подобно облекло не е просто необходимост, а то е задължително, ако искате да получите максимална доза увереност в своята привлекателност и неустоимост. Ако преди време, дамското дантелено бельо изпълняваше основната функция за поддържане на гърдите и добра хигиена, то основно чрез него днес се демонстрира пълна чувствителност и мощ за съблазън. Съвременните комплекти са изключително елегантни и стилни, подчертавайки женските форми и вписвайки се идеално към цялостната външност на тялото.

Комплектът е съставен от бикини и сутиен, които в отделните случаи, са представени в различни стилове. Модерните и стилни класически решения, днес са изключително предпочитани. Те изобилстват от отделни допълнения и елементи, допринасящи за по-големия и изразителен сексапил. За това спомага както дизайна и вида на използваната материя, така и цвета на дантеленото бельо.

За къде е подходящ

Черно дантелено бельоДантелени комплекти с бельо

Това не е ежедневно облекло и предназначението му за носене е строго определено:

  • Комплектът дантелено бельо може да се носи под всяко облекло и дори никой да не го вижда, това изключително много повдига самочувствието на жените;

  • Носи се на романтични и любовни срещи, където жената трябва да е привлекателна, сексапилна и съблазнителна;

  • Изключително предпочитано е по време на романтични срещи или при празнуване на деня на влюбените;

  • Съвременните производители създават ежедневни решения, които могат да се носят под бизнес костюма, блузата, роклята.

Въпреки това, правилата за добро възпитание и поведение твърдят, че в никакъв случай, над горното облекло, не бива да се виждат, дори и малки, части от подобно секси облекло.

Какви видове ще намерите в сайта

Специалната категория на онлайн магазин 4sales е доста добре заредена и подготвена да посрещне различните предпочитания и желания на нашите клиенти. Въпреки това, основно, тук ще срещнете спално и ежедневно луксозно дантелено бельо, което е предимно в черно и бяло на най-достъпни цени. Това са двата най-харесвани от мъжете цветове, а и те са класически в модата, което позволява отличното им съчетание с различните спални облекла.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл