Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Атрактивно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL109

16,50 лв

Атрактивно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL109 #06826

Oписание:

Дантеленото бельо придава повече сексапил, подчертава фигурата, прави ви по - предизвикателни. Този комплект се състои от три части: сутиен, прашки и жартиери. Сутиенът има тънки презрамки, чашките са от дантела с декорация от елементи цветя, няма подплънки, в долната си част коланът е по – широк от обикновеното, като оформя приятни вълнообразни къдрици. Коланът на жартиерите е декориран със същата дантела като сутиена, той е плътен и обхваща цялата талия, като и от двете страни оформя вълнообразни къдрици. Жартиерите са тънки на размер, с възможности да се регулира тяхната дължина според ръста и желанието. Предната част на прашките е изработена от същата дантела като сутиена и колана на жартиерите, тя има трапецовидна форма, като към нея има двойна лента за свързване на частите, която използва за прикрепване метални халки. 

Особености:

За изработката на комплекта е използвана черна дантела, която има интересна декорация с мотиви на цветя, всички части на комплекта следват един стил и се допълват взаимно. Краищата на сутиена и колана за жартиерите са обработени вълнообразно, с ресни. За свързването на презрамките на сутиена, жартиерите и прашките са използвани малки метални халки. Презрамките на сутиена и жартиерите имат плъзгачи, които позволяват да се регулира дължината им според индивидуалните особености и необходимост.

Дизайн:

Комплектът се състои от три части, които са изработени от черна дантела, следват един и същ стил и дизайн и взаимно се допълват. Дантелата има декорация на големи цветя, която е еднаква за трите части. Комплектът се състои от: сутиен с широк колан, широк колан за жартиери и жартиери, прашки. Сутиенът е изработен без подплънки, дантелата е прозрачна, деколтето е широко, коланът в долната си част е по – широк и оформен вълнообразно в края. Коланът за жартиерите е широка дантелена лента, в двата края оформена вълнообразно, като към нея са прикрепени презрамките на жартиерите с метални халки, в горната част има плъзгачи за регулиране на дължината им. прашките имат предна част с трапецовидна форма, в горния си край са оформени вълнообразно с ресни по същия начин по който са оформени колана и сутиена. Предната част на прашките се прикрепва към тялото с тънки презрамки, които използват метални халкички за свързване.

Технически характеристики:

 • Дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери;
 • Цвят: Черен;
 • Размер: M ,L, XL, XXL;
 • Материал: Дантела;
 • Състав: Полиестер.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Атрактивно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери;
 • Транспортна опаковка.
2021-11-27

Много ми харесва

  2021-10-05

  Продуктите са хубави

   2021-06-01

   Харесаха ми продуктите

    2021-06-01

    Харесвам продуктите ви

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Напишете отзив

     Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

     Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

     Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.