Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бяло дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL110

17,00 лв

Бяло дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL110 #06827

Oписание:

Дантеленото бельо ще ви направи по - сексапилни, ще подчертае предимствата на фигурата, ще изглеждате по - предизвикателни. Този комплект от бяла дантела се състои от три части: сутиен, прашки и жартиери. Сутиенът има дантелени чашки без подплънки, като кожата прозира през дантелата. Закрепването използва три тънки ленти на гърба и две двойни ленти в предната част, като декорация към чашките. Коланът в долната част на сутиена е удължен в триъгълна форма от двете страни, оставяйки открита централната част под бюста. Коланът за жартиерите в горната си част е равен, с оформени вълнообразни елементи, а в долната част използва удължена триъгълна форма, подобно на колана на сутиена. Лентите на жартиерите са тънки, с възможности да се регулира дължина им чрез плъзгачи. Предната част на прашките е изработена от същата бяла дантела като сутиена и колана на жартиерите, като е оформена като триъгълник, който използва тънка единична лента за свързване на частите с прикрепване от малки метални халки.

Особености:

Комплектът е изработен от бяла дантела, с декорация която има мотиви с големи цветя. Трите части на комплекта са изработени в един и същи стил и се допълват взаимно. Краищата на сутиена, колана за жартиерите и прашките са изрязани вълнообразно и имат фини ресни. Презрамките на сутиена, жартиерите и прашките са допълнени с малки метални халки, които служат както за свързване на елементите, така и придават по – интересен вид. Освен халките презрамките на сутиена и жартиерите имат плъзгачи, с които може да се регулира дължината им.

Дизайн:

Комплектът е изработен от мека бяла дантела, с мотиви от големи цветя. Дантелата е изрязана вълнообразно в краищата на сутиена, колана и прашките, което им придава по – естетичен и интересен вид. Трите части на комплекта следват еднакъв дизайн, като се съчетават помежду си и заедно приемат завършен вид. Сутиенът използва за закрепване три тънки ленти на гърба, които се свързват с две двойни ленти в предната част, които имат и декоративен характер. Коланът е плътен широк с триъгълни удължения в двете страни, от които излизат тънките ленти за жартиера. прашките са с триъгълна форма, изцяло дантелени и леко прозрачни, като се прикрепват с тънки ленти, които са подобни на тези на сутиена и колана за жартиера.

Технически характеристики:

 • Дантелено бяло дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери;
 • Цвят: Бял;
 • Размер: M ,L, XL;
 • Материал: Дантела;
 • Състав: Полиестер.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Атрактивно бяло дантелено дамско бельо комплект от сутиен, бикини, жартиери;
 • Транспортна опаковка.
2021-06-13

Защото е евтино

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.