Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Секси черно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL111

24,00 лв

Секси черно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери STL111 #06828

Oписание:

Дантеленото бельо ви прави по - предизвикателни, сексапилни и подчертава деликатно преимуществата на фигурата. Този комплект от черна дантела се състои от три части : сутиен, прашки и жартиери. Сутиенът има дантелени чашки с банели, които поддържат и оформят бюста, няма подплънки, като по този начин кожата деликатно прозира през дантелата. Дантелата има мотиви от абстрактни форми и ситни цветя. Сутиенът има две тънки презрамки и допълнителна декорация с дантелено колие, което минава през врата в триъгълна форма и се свързва с центъра на сутиена. Коланът на жартиерите има формата на пеперуда, като краищата на дантелата са накъдрени с миниатюрни вълни. Лентите на жартиерите са тънки, с възможности да се регулира дължина им чрез плъзгачи. Предната част на прашките е изработена от трапецовидна дантела без подплънка, която е прозрачна и стимулира въображението.

Особености:

Дантелата от която е изработен комплекта е мека, приятна за допир до кожата, с декорация която има мотиви с абстрактни форми и ситни цветя. Трите части на комплекта следват един и същи стил и се допълват взаимно. Краищата на сутиена, колана за жартиерите и прашките са изрязани на ситни вълнообразни вълни и имат фини ресни. Презрамките на сутиена, жартиерите и прашките са допълнени с малки метални халки, които служат както за свързване на елементите, така и придават по – интересен вид. И трите части на комплекта имат плъзгачи, с които може да се регулира дължината им.

Дизайн:

Комплектът е изработен от мека черна дантела, приятна на допир с кожата, която има за мотиви абстрактни елементи и ситни цветя. Дантелата е декорирана в краищата като е изрязана на ситни вълнички, което придава на частите от комплекта по – естетичен и интересен вид. Сутиенът, коланът и прашките следват еднакъв дизайн, като се комбинират помежду си и заедно приемат цялостен и завършен вид. Сутиенът е декориран по много оригинален начин с дантелено колие, което минава през врата в триъгълна форма и се свързва с центъра в основата на чашките. Коланът за жартиера, е плътен със симетрична форма на пеперуда. Прашките са с трапецовидна форма, минималистични, изцяло дантелени и леко прозрачни, с две тънки ленти, които са в същия стил на тези на сутиена и колана за жартиера.

Технически характеристики:

 • Дантелено черно дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери;
 • Цвят: Черен;
 • Размер:M ,L, XL, XXL, XXXL;
 • Материал: Дантела;
 • Състав: Полиестер.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Секси черно дантелено дамско бельо комплект от сутиен, прашки, жартиери;
 • Транспортна опаковка.
2022-03-21

качествено са нещата

  2021-11-26

  Super

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.