Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бански за жени

Съдържа 72 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Времето на дамските бански костюми вече наближава и съвсем скоро ще дойде нуждата от направата на нов избор, с който дамите да изглеждат красиви и сексапилни на плажа. Разнообразието от своя страна обаче е толкова голямо и объркващо, че почти е невъзможно да се спрем на определен модел. Вероятно това чувство е познато на повечето представителки ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Времето на дамските бански костюми вече наближава и съвсем скоро ще дойде нуждата от направата на нов избор, с който дамите да изглеждат красиви и сексапилни на плажа. Разнообразието от своя страна обаче е толкова голямо и объркващо, че почти е невъзможно да се спрем на определен модел. Вероятно това чувство е познато на повечето представителки на нежния пол, но ние бързаме да Ви успокоим защото в следващите редове ще Ви помогнем по-лесно да се ориентирате.

Как да изберем най-подходящия бански за нас?

На първо място, трябва да определим къде ще го използваме? На море на басейн? Това е наложително, защото на басейна доста често се гмуркаме, плуваме или играем на водна топка. В подобни случаи съществува вероятност при някое движение да се открие част от тялото и това ще доведе до срамна и неловка ситуация.

За такива места препоръчваме целият вариант, при който гореописаната ситуация няма как да се случи. Ако ще извършвате слънчеви бани, колкото повече се вижда тялото Ви, толкова по-добре. Цветовите вариации вече са въпрос на лично предпочитание, но препоръчваме за по-тъмната кожа да изберете ярък и светъл модел и обратното.

Плетени бански

Какви видове има?

Както знаем, съществуват много хора с различни по форма тела - едни са прекалено пълни, а други прекалено слаби. Всяка от тях до известна степен се притеснява от фигурата си и в същото време иска да изглежда максимално добре на плажа или на градския басейн. Нека разгледаме отделните варианти.

Евтини бански Online

Основно се делят на две: отворени и затворени:

  1. По-закръглените представителки на нежния пол е препоръчително да си вземат затворен тип, чиято горна и долна част са свързани в едно облекло. Те пристягат кожата и така изглеждате малко по-слаби, оставяйки по-малко видими области от тялото;

  2. За по-слабите дами са удачни и двата варианта, но в случай, че искате да придобиете красив тен, отвореният модел е препоръчителен. Той се състои от две части - сутиенът и бикините са отделно и нищо не ги свързва.

От какви материали са произведени?

Нашите решения са изплетени изключително прецизно на една кука и от естествени материали, като памукът, който не предизвиква алергични кожни реакции и добре абсорбира влагата, оставяйки кожата суха. Той не е особено еластичен, лесно се обработва и е много дълготраен, издържайки на множество изпирания без загуба във формата.

В някои разновидности на нашите предложения е използвана и коприна, отличаваща се с изключителна здравина и фин допир, без да предизвиква зачервявания и сърбежи. Препоръчително е след всяко носене да се изплаква с хладка вода и сапун.

Ако Ви предстои избор и покупка на дамски бански костюм, разгледайте гамата на онлайн магазин 4sales и със сигурност ще откриете търсеното от вас решение. Всички изделия в категорията са изключително качествени и евтини, предлагащи се на достъпни цени, така че заповядайте, очакваме Ви!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.