Бански за жени

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 18,00 лв. - 106,00 лв.

67 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

67 резултата

Времето на дамските бански костюми вече наближава и съвсем скоро ще дойде нуждата от направата на нов избор, с който дамите да изглеждат красиви и сексапилни на плажа. Разнообразието от своя страна обаче е толкова голямо и объркващо, че почти е невъзможно да се спрем на определен модел. Вероятно това чувство е познато на повечето представителки на нежния пол, но ние бързаме да Ви успокоим защото в следващите редове ще Ви помогнем по-лесно да се ориентирате.

Как да изберем най-подходящия бански за нас?

На първо място, трябва да определим къде ще го използваме? На море на басейн? Това е наложително, защото на басейна доста често се гмуркаме, плуваме или играем на водна топка. В подобни случаи съществува вероятност при някое движение да се открие част от тялото и това ще доведе до срамна и неловка ситуация.

За такива места препоръчваме целият вариант, при който гореописаната ситуация няма как да се случи. Ако ще извършвате слънчеви бани, колкото повече се вижда тялото Ви, толкова по-добре. Цветовите вариации вече са въпрос на лично предпочитание, но препоръчваме за по-тъмната кожа да изберете ярък и светъл модел и обратното.

Плетени бански

Какви видове има?

Както знаем, съществуват много хора с различни по форма тела - едни са прекалено пълни, а други прекалено слаби. Всяка от тях до известна степен се притеснява от фигурата си и в същото време иска да изглежда максимално добре на плажа или на градския басейн. Нека разгледаме отделните варианти.

Евтини бански Online

Основно се делят на две: отворени и затворени:

  1. По-закръглените представителки на нежния пол е препоръчително да си вземат затворен тип, чиято горна и долна част са свързани в едно облекло. Те пристягат кожата и така изглеждате малко по-слаби, оставяйки по-малко видими области от тялото;

  2. За по-слабите дами са удачни и двата варианта, но в случай, че искате да придобиете красив тен, отвореният модел е препоръчителен. Той се състои от две части - сутиенът и бикините са отделно и нищо не ги свързва.

От какви материали са произведени?

Нашите решения са изплетени изключително прецизно на една кука и от естествени материали, като памукът, който не предизвиква алергични кожни реакции и добре абсорбира влагата, оставяйки кожата суха. Той не е особено еластичен, лесно се обработва и е много дълготраен, издържайки на множество изпирания без загуба във формата.

В някои разновидности на нашите предложения е използвана и коприна, отличаваща се с изключителна здравина и фин допир, без да предизвиква зачервявания и сърбежи. Препоръчително е след всяко носене да се изплаква с хладка вода и сапун.

Ако Ви предстои избор и покупка на дамски бански костюм, разгледайте гамата на онлайн магазин 4sales и със сигурност ще откриете търсеното от вас решение. Всички изделия в категорията са изключително качествени и евтини, предлагащи се на достъпни цени, така че заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл