Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Монохромен бански в две части

80,00 лв

Монохромен бански в две части #01918

Монохромен бански костюм “Бермудският триъгълник”

Има нещо магично в едновременното противопоставяне и допълване на бялото и черното, двата основни цвята, залегнали в изработката на този семпъл, но много изискан продукт. Представяме ви бански от две части, направен в монохромни комбинации и декориран с геометрични фигури, вдъхновени от естетиката на племенните татуировки. Изделието се предлага в три размера - S, M и L и е идеалният универсален артикул за лятото, който може да се съчетае с други най-различни облекла. Направено е от еластична изкуствена материя с бързосъхнещи качества.

Съвършенството на семплотата

Още на пръв поглед модела поразява с изчистената си семпла кройка. Решен е в универсалната комбинация - горнище и бикини, разработени в стандартен вариант.
Горнището е направено от триъгълни чашки с голяма площ на покритие и плътни широки ленти служещи за презрамки и връзки на гърба. Основната геометрична форма преобладава и в декоративния аспект на изделието. Комбинацията от багрите и играта на техния контраст изпълнява основната естетическа функция. Не е трудно да забележим и вдъхновението от типичните за маорите елементи при татуиране.

Същата стилистика е запазена и при изработката на бикините. Те са с ниска талия и полупрашка, а от двете страни на ханша са поставени връзки за нагласяне на изделието според индивидуалните физически особености.
Артикулът е подходящ за широк кръг потребителска аудитория и може да бъде използван за основа на различни тоалети в съчетание с поли, рокли, панталони и топове, според индивидуалния вкус и фантазия.

Идеалната материя за бански

Продуктът е направен с мисъл за дългите дни на плажа или басейна, когато за да се спасим от горещината най-лесно е да се разхладим с едно потапяне във водата. Неприятното усещане обаче е после, когато плажното облекло залепне мокро по нас или остави неприятни петна по друга дреха. Затова производителите са избрали материя, която съхне почти мигновено, без да създава дискомфорт.
Това е синтетичен плат с добра еластичност, който лесно се изпира на ръка само със сапун и няма нужда от гладене. Тъканта е приятна на пипане, мека и гладка. Не е известно да предизвиква алергични реакции.

Вечната класика

Изделието се предлага в два варианта, сходни като кройка, но с разлика в преобладаващия цвят. В първия модел водещо е бялото, което създава едно по-фриволно слънчево излъчване, а във втория - черното, за повече изисканост и елегантност. Изберете желаната вариация според индивидуалния си вкус, а защо не и двете, което ще ви позволи да комбинирате четири части.

Характеристики:

  • Модел: монохромен бански в две части;
  • Марка: Zhejiang;
  • Размер: S, M, L;
  • Цвят: бял, черен;
  • Материя: полиестер.

В опаковката:

  • 1 комплект в две части в избран нюанс.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.