Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

7 инчови таблети

Съдържа 14 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо 7 - инчовите са удобни за използване?

Всичко е заради техния топ дизайн и размер за работа с една ръка – нито малък, нито голям. Дали ще е за четене, гледане на филм или ровене в Интернет е без значение. Поради това са много удобни, ако ги ползвате за снимки и запис на видео, благодарение на страхотна камера. Можете да достигнете всяко кът...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо 7 - инчовите са удобни за използване?

Всичко е заради техния топ дизайн и размер за работа с една ръка – нито малък, нито голям. Дали ще е за четене, гледане на филм или ровене в Интернет е без значение. Поради това са много удобни, ако ги ползвате за снимки и запис на видео, благодарение на страхотна камера. Можете да достигнете всяко кътче на тъчскрийна или хардуерните бутони без страх от изпускане, което създава у потребителя едно усещане за солидност при работа. Съчетано с ниското специфично тегло и възможността да се носят в джоб или малка дамска чанта, всичко това обуславя делът им от над 65 процента от общите продажби по света. При това без значение от пола и възрастта на потребителите.

Какви са предимствата им пред другите таблети и защо да избера 7-инчов такъв?

Освен чисто практичните предимства като размери и тегло важен фактор за покупка е и по-ниската им цена. Много от клиентите по тази причина ги избират за първo устройство, с което да свикнат с операционна система Андроид. Съществува едно опасение, че автоматично са с по-слаби характеристики, защото са малки. Това съвсем не е така, те имат висока производителност. Бързото развитие на технологиите позволява на производителите да поставят в тях всички нови компоненти, като мощен дисплей.  Дисплеите с размер 7 инча дори с по-ниска резолюция са с миниатурни пиксели  и изобразяват всичко плавно и без ръбове, а подсветката им изглежда по-ярка. Осигуряват и по-високо ниво на дискретност, ако не искате хората около вас да зяпат какво правите. Освен това имат и ниска консумация на ток, което се отразява положително на времето за работа. Да не забравяме и по-евтините резервни части, толкова важни за следгаранционния период на употреба.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;
  • широкият асортимент от китайски модели със 7 – инчов екран с не една функция;
  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) на различна марка;
  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз на електронен артикул;
  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер; на мултимедиен артикул
  • армията ни от доволни клиенти.

7-инчовите таблети не са прищявка и кичозни аксесоари с проста спецификация. Достъпни и модни, можете да ги видите навсякъде. В ярък хубав цвят, нежнобяло или строго черно някой от тях очаква да стане ваш добър приятел с високо качество, голяма памет и издръжлива батерия. Не се колебайте и се възползвайте от страхотните ни онлайн оферти в нашия сайт, вземете безплатен подарък аксесоар или масивна отстъпка!

Популярни търсения: android tablet 7.

Още
7 инчови таблети : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.