7 инчови таблети

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 119,00 лв. - 329,00 лв.

15 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

15 резултата

Опция на изплащане
Напиши ревю
PC711-4 +КВ+SP+PS

На български език - софтуерна гаранция 5 години предлага се в : розово бяло черно - *п р о м о ц и я*

207,00 лв. -39%
127,00 лв.
Виж продукта

Защо 7 - инчовите са удобни за използване?

Всичко е заради техния топ дизайн и размер за работа с една ръка – нито малък, нито голям. Дали ще е за четене, гледане на филм или ровене в Интернет е без значение. Поради това са много удобни, ако ги ползвате за снимки и запис на видео, благодарение на страхотна камера. Можете да достигнете всяко кътче на тъчскрийна или хардуерните бутони без страх от изпускане, което създава у потребителя едно усещане за солидност при работа. Съчетано с ниското специфично тегло и възможността да се носят в джоб или малка дамска чанта, всичко това обуславя делът им от над 65 процента от общите продажби по света. При това без значение от пола и възрастта на потребителите.

Какви са предимствата им пред другите таблети и защо да избера 7-инчов такъв?

Освен чисто практичните предимства като размери и тегло важен фактор за покупка е и по-ниската им цена. Много от клиентите по тази причина ги избират за първo устройство, с което да свикнат с операционна система Андроид. Съществува едно опасение, че автоматично са с по-слаби характеристики, защото са малки. Това съвсем не е така, те имат висока производителност. Бързото развитие на технологиите позволява на производителите да поставят в тях всички нови компоненти, като мощен дисплей.  Дисплеите с размер 7 инча дори с по-ниска резолюция са с миниатурни пиксели  и изобразяват всичко плавно и без ръбове, а подсветката им изглежда по-ярка. Осигуряват и по-високо ниво на дискретност, ако не искате хората около вас да зяпат какво правите. Освен това имат и ниска консумация на ток, което се отразява положително на времето за работа. Да не забравяме и по-евтините резервни части, толкова важни за следгаранционния период на употреба.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;
  • широкият асортимент от китайски модели със 7 – инчов екран с не една функция;
  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) на различна марка;
  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз на електронен артикул;
  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер; на мултимедиен артикул
  • армията ни от доволни клиенти.

7-инчовите таблети не са прищявка и кичозни аксесоари с проста спецификация. Достъпни и модни, можете да ги видите навсякъде. В ярък хубав цвят, нежнобяло или строго черно някой от тях очаква да стане ваш добър приятел с високо качество, голяма памет и издръжлива батерия. Не се колебайте и се възползвайте от страхотните ни онлайн оферти в нашия сайт, вземете безплатен подарък аксесоар или масивна отстъпка!

Популярни търсения: android tablet 7.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Напиши ревю

Бебешки комплект играчки - сглобяеми магнитни блокове. Идеален комплект за строене на различни форми и фигури, който развива когнитивните функции при най-малките и тяхното творчество.

47,50 лв. -22%
37,50 лв.
Виж продукта
Напиши ревю

Този робот е идеален за почистване на дома, докато си почивате на дивана или вършите нещо друго. Работи с 3 батерии ААА , тих, малък, компактен, побира се дори под диваните и труднодостъпните места и ви спестява много време и енергия. Контейнерчето е лесно за премахване и почистване, с вместимост 0.5л.

39,00 лв. -18%
31,99 лв.
Виж продукта
Напиши ревю

През топлите празнични дни и уютните нощи всяка украса прави обстановката още по-приятна и празнична. Красивите светлини, различните зимно форми на фигурки вдъхват живот и придават сплотеност на всяко едно семейство.

6,90 лв.
Виж продукта
Напиши ревю

Боксовите ръкавици за тренировка са необходими за вашата пълна екипировка, спаринг и бокс. Ръкавиците са предназначени за интензивни тренировки на спортисти от различна квалификация. Те могат да се използват за тренировки, спаринги, състезания и за работа с боксьорски чували и круши.

15,00 лв.
Добави в количката
Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл