OTG кабели

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 5,00 лв. - 14,00 лв.

3 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

3 резултата

Вероятно много от Вас са чували за съществуването на OTG кабелите, но малък процент всъщност знаят какво означава това и за какво служат. В следващите редове, ние от онлайн магазин 4sales.bg ще се опитаме да обясним какво представляват тези аксесоари и как да ги използвате. В кои случаи ще са Ви необходими и т.н.

Какво представляват OTG кабелите

Случвало ли Ви се е да имате нужда от вариант, чрез който бързо и лесно да прехвърлите определени файлове от USB-флаш устройство директно на паметта на телефона? А искало ли Ви се е да слушате директно от флашката записаните на нея MP3-ки? Често ли Ви се налага да обменяте файлове от флашка към смартфон? Ако краткият отговор на всички тези въпроси е “Да”, то Вие се нуждаете от OTG кабел (On-the-Go). Той позволява високоскоростния обмен на файлове между USB флаш-устройство и мобилните устройства.

За целта обаче, самия телефон или таблет трябва да поддържат тази технология, а това може да се провери от техническите характеристики. Ако все пак моделът на телефона или таблета Ви е от преди година или две и той е със съвременна версия на някоя от популярните днес мобилни операционни системи, като Android или iOS на Apple, то със сигурност тази технология се поддържа.

OTG кабелите Ви позволяват лесно да предавате файлове, както от компютъра към телефона, посредством USB флаш-памет, така и в обратната посока.

За кои видове мобилни устройства са подходящи

Като цяло, съвременните мобилни преносими устройства от средния и високия ценови сегмент със сигурност поддържат съвместимост с OTG кабелите. Съществуват обаче и бюджетни решения, за които е редно допълнително да се направи проверка за съвместимост и поддръжка на технологията.  Разбира се, съществуват и изключения, при които Type-C портът е по-съвременен и позволява обмяна на информация с USB-флашка. 

Съществува и междинен вариант, при който имаме частична поддръжка. Например, свързването на флашка е възможно, както и на други дребни периферии, но по-сложни и взискателни устройства, като мини термо-камерите не са съвместими. Всичко това обаче трябва да се съгласува с информацията за техническите характеристики на съответния смартфон от сайта на производителя.

Ако все пак установите, че се нуждаете от OTG кабели и сте в търсене на качествени решения, то със сигурност погледнете категорията на онлайн магазин 4sales.bg. Ето няколко причини, поради които да предпочетете точно нас:

  • предлагаме най-достъпните цени;

  • изгодни условия, като връщане на покупката и предоставяне на гаранция;

  • нашите клиенти винаги получават безплатна професионална техническа помощ от експерт;

  • често добавяме нови модели и провеждаме промоционални кампании.

Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл