Прахосмукачки за дома

Категории Категории
Всичко за дома(1759)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 652,00 лв.

26 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

26 резултата

Намирането на перфектната прахосмукачка с голяма мощ за вашето жилище ще промени начина, по който чистите и ще осигури дълбоко премахване на мръсотията от подове, мебели, стълби и други. Идеалният за вас ефективен уред е нужно да включва функциите, които ще използвате най-често и да има приставки, които ще улеснят домакинските ви задължения – като приставка за тапицерия, с която успешно да се разделите с космите от домашните любимци или стабилна четка за идеално изчистване на замърсени килими. 

Освен това искате да закупите най-добрата прахосмукачка, която е надеждна, лесна за поддръжка и на задоволителна цена. Добрата прахосмукачка е от ключово значение за чистия дом.

Защо е важен правилният подбор на уред за почистване

Важните въпроси, които е задължително да си зададете, когато купувате някакъв вид прахосмукачка, са два – лесно ли се борави с нея и може ли наистина да премахне праха и мръсотията от всички ъгли на дома ви? Но изборът на най-добрият уред за вас и вашия дом означава да помислите и за още няколко момента – какви повърхности ще почиствате, дали ви трябва воден резервоар за мокро почистване, колко стаи има вашият дом и с колко време за чистене разполагате.

За какво трябва да внимавате още

  • Размер – прахосмукачките с контейнер се предлагат в средни до големи размери, което често затруднява почистването на тесни пространства. Ръчните прахосмукачки са по-леки и лесни за носене. Лесно достигат до тесни области с помощта на приставка. Изберете прахосмукачка, която ще пасне на вашия дом;

  • Тип всмукване – ако ще почиствате различни повърхности, килими с различна дебелина, тогава търсете прахосмукачка с променлив тип всмукване;

  • Мощност и капацитет – зависимост от почистването, за което ви е нужна прахосмукачка, мощностите могат да варират при различните модели. По-мощните модели са малко по-шумни, но пък с по-голям капацитет на почистване;

  • Надеждност и живот на продукта – всеки иска уред, който да ползва в продължение на години. Търсете продукт, който ще удовлетвори нуждите ви.

Какви модели ще откриете във 4sales.bg

В нашия сайт ще откриете различна марка електроуред, който идва при вас с гаранция. Собствениците на домашни любимци обожават своите космести приятели, но би било страхотно, ако всичко около тях не става в косми. Вертикалните модели прахосмукачки са най-добрият вариант за почистване в този случай. Ако имате килими или мокет, вертикалната прахосмукачка е сигурен залог, че ще почистите всичко до съвършенство. Традиционните уреди събират мръсотията в торбички за еднократна употреба, докато вертикалните модели без торбичка използват филтри. Но и двата уреда трябва да се почистват ръчно периодично.

Роботите за почистване са с по-различен дизайн и са хит на пазара, а в онлайн магазина ни може да откриете евтини модели за професионална работа. Те са в състояние да почистят и най-труднодостъпните места като под дивана, но нямат мощността на вертикалната или безкабелната прахосмукачка. Те са идеални за почистване на жилища, в които подовите настилки са паркет или плочки. Те са предпочитани от мнозина, тъй като е нужно само да натиснете бутона за стартиране и прахосмукачката само ще свърши останалото.

Всъщност, освен с размера и формата си, портативните безжични прахосмукачки приличат на вертикалните вакуумни по отношение на тяхната всмукваща сила, тегло и функция. Идеални са за дома и почистване на разсипана зърнена закуска, ориз или други сухи храни. Незаменим помощник в кухнята. Те са несравним ръчен уред, който трябва да имате наоколо, когато дойде време за дълбоко почистване на интериора за вашата кола.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл