Аксесоари за куче

Машинки за подстригване на кучета

Машинки за подстригване на кучета

Интерактивни играчки за кучета

Интерактивни играчки за кучета

Кучешки каишки

Кучешки каишки

Легла и пелени за кучета

Легла и пелени за кучета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 152,00 лв.

43 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

43 резултата

Всяко куче заслужава да бъде глезено с модерни и интересни придобивки. Ние разбираме колко е важен малкият ви приятел за вас, така че нашата цел е да предоставим богата колекция от аксесоари за кучета, за да се погрижим за конкретната порода и възраст на любимеца ви. Нашите предложения за различен модел купичка за храна или паница, играчки, легла или постелка, аксесоари за поддържане на добра хигиена на животното отговарят на всички бюджети.

Какво ще откриете във 4sales?

Аксесоарите за вашето куче ще варират в зависимост от неговия характер, както и от породата и възрастта му. Това, от което ще се нуждаете, ще се променя с порастването на вашето животно. Независимо дали осиновявате по-голямо кученце или ставате стопани на бебе, от 4sales сме готови да ви предоставим всички необходими консумативи, много от които на промоция, които са ви нужни, за да бъде кучето ви здраво и щастливо. Горди сме да ви предложим богат избор от надеждни аксесоари от водещи марки на ниски цени. Грабнете нашите евтини предложения от Китай от нашия онлайн магазин. 

Коя е най-хубавата част от деня ви? Когато се приберете вкъщи след натоварен работен ден, а там ви чака вашият домашен любимец, готов за игри. Ние сме селектирали колекция от аксесоари за кучета, с помощта на които те ще тренират своя дух и тяло. Забавните декоративни награди като търкалящ се контейнер, играчки в различни дизайни, с които освен че ще се забавляват в жилището ви, но и ще запазят здравето на зъбите им, а каишките, тракерите и поводите ще защитават животното ви, докато изследва всяко нещо навън. 

Разполагаме с голям избор от кучешки аксесоари за качествен контрол на кърлежи, бълхи и други. Ще откриете много аксесоари, на които може да се доверите, за да оставите паразитите, които могат да ухапят кучето ви, в миналото. Те ще пристигнат при вас с бърза доставка.

Може би сте чували, че щастливото куче е умореното. След като сте прибрали любимеца си от разходка, осигурете му най-доброто пространство, където да си почине. Нужно ли е да оставяте кучето си, което е още малко, у дома или в приятели, когато заминавате на почивка, например на море? Разбира се, че не. Ще можете да го направите част от вашето приключение, закупувайки раница за носене на животното. 

Защо аксесоарите за куче са важни за него?

  • Времето за игра е важна част от развитието и щастието на вашето куче. Играта дава тренировките, от които то се нуждае, за да бъде здраво и да избегне проблемите със ставите, когато стане на по-зряла възраст. Направете играта по-забавна с подходящата играчка за вашето куче, като се забавлява, докато е в безопасност;

  • Освен това играта помага да се свържете с вашето кученце, за да имате по-силна връзка, когато то порасне;

  • Грижата за зъбите е друга жизненоважна част от цялостното здраве на животното. Погрижете се за кучешките зъби с помощта на продукти за тяхната грижа. Дъвченето на специално предназначени за това играчки, както и редовното им миене могат да помогнат в защитата срещу по-сериозни проблеми в устната кухина;

  • Леглата за кучета са важни, за да сте сигурни, че вашето кученце има удобно място за спане и което ще бъде удобно за неговия гръб. Почивката е важна за животното ви, за да може то да събере сили за нови игри. Ние имаме решение и за този важен избор. Избирайте между легла в различни разцветки.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл