Козметични маски за лице

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 0,00 лв. - 30,00 лв.

27 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

27 резултата

Грижата за кожата е част от цялостната поддръжка на добрата външност, затова много дами прибягват до употребата на козметични маски за лице. Все пак, дори и домашни да са те, не бива да се прекалява с тяхната употреба, за да се избегне поява на алергии. За това, по-долу ще разберем, колко често да се използват, какви видове са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg и някои полезни съвети при нанасяне.

Колко често се правят маски за лице

Подхранващи маски за лице

Свойствата на отделните маски за лице са различни и те предимно са насочени за отстраняване на определени кожни проблеми. За да бъдат ефективни обаче, те трябва да се използват при определена честота на нанасяне. За целта, значение има възрастта на момичето, така че професионалните козметолози препоръчват, момичетата под 25 годишна възраст да използват маските за лице не повече от два пъти седмично.

След 30 годишна възраст, трябва да се свържете с козметик, който да направи визуален оглед на състоянието на кожата и да Ви предпише подходяща маска за лице и програма за нейното нанасяне. Тя обикновено е в рамките на два до три пъти седмично, но до постигане на желания ефект. Към 45 годишна възраст, регенерацията на клетките значително се забавя и се нуждаят от по-интензивна влага и хидратация. Тогава, процедурите могат да са примерно на всеки два дни.

Какви видове да ползвате

Маски за лице козметика

В зависимост от действието, крем маските за лице се делят на различни разновидности:

  • С пилинг ефект - изглажда, хидратира, придобива гладкост и еластичност;

  • За почистване - почиства порите и отстранява фините кожни проблеми;

  • За чувствителна кожа - подхранва, хидратира, подобрява външността;

  • Против бръчки - подобни козметични препарати са богати на свободни радикали и действат антиоксидантно;

  • Подхранващи - за суха и мазна кожа, представляващ подхранваща маска за лице;

  • Отлепващи - за заличаване на акнето и черните точки, както и за премахване на мъртвите клетки.

Полезни съвети при нанасяне

За постигането на отлични резултати при използване на козметика, трябва да се спазват препоръките на производителя и да се използват правилно. Също така, стриктното спазване на инструкциите ще помогне и за избягване на алергиите, появата на акне и зачервявания. За това, изключително важно условие е, преди козметичната процедура, кожата да се почиства добре, което ще спомогне за по-лесното и бързо проникване на продукта в епидермиса. Веднага след изтичане на периода за престой, препарата трябва да бъде измит, а не оставен да преседи.

Професионалните козметолози препоръчват, нанасянето на продукта да се извършва вечерта, така че през нощта, докато спите, всички абсорбирани вещества да подействат и на сутринта вече да имате красива, гладка и изпъната кожа. Вземете подобни препарати още сега от онлайн магазин 4sales.bg на най-добри цени.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл