Ортопедични колани за гръб и кръст, загряващи

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1640)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 46,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Болките в гърба и кръста доста често са част от нашето ежедневие. Те без съмнение могат да повлияят негативно на начина ви на живот. Болежките мога да са причинени от неправилна стойка, дълги часове седене, резки движения, вдигане на нещо тежко до по-сериозни причини като наранявания на гърба и кръста, свързани с инцидент или генетично заболяване.

Ортопедичните колани са тук, за да ви помогнат в борбата за един спокоен ден. Те са тук, за да облекчат болката и сковаността в кръста. В случай на фрактура те поддържат гръбначния стълб и помагат за ограничаване на движението, осигурявайки на вашите гръб и кръст достатъчно време да се излекуват. При болка, предизвикана от неправилна стойка, коригиращият продукт може да помогне за равномерното разпределяне на натиска, така че нараненият и болезнен сегмент на гръбначния ви стълб да може да бъде облекчен.

Какво ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg?

Разгледайте нашата широка гама от колани за гръб и кръст, част от които загряващи. Артикулите могат да подпомогнат за облекчаване на болките в гърба и кръста, осигурявайки ви по-лесно възстановяване и облекчаване на болката от разтежения, навяхвания и други заболявания като ишиас. Анатомичният им дизайн позволява широк обхват на движение с лекота.

Продуктите са изработени от качествен дишащ и разтеглив материал за оптимален комфорт. Освен че могат да се похвалят със страхотна изработка, продуктите са евтини и на ниски цени можете да се сдобиете с подходящите за вас.

Добре ли е да носите подобни коригиращи колани през целия ден?

Важно е да знаете, че ортопедичните и лумбални колани са направени така, че да ви помогнат за облекчаване на болките в гърба. Въпреки това не се препоръчва да разчитате на артикулите за изправяне на стойката всяка минута всеки ден. 

Продуктите няма да ви излекуват, ако имате сериозно гръбначно заболяване, но могат да повлияят на симптомите. Ако болката не отминава, то трябва да се обърнете към личния си лекар за съвет. Повечето предлагани от нас продукти са унисекс, така че пасват идеално както на мъжката, така и на женската фигура. Универсални са по размер. Лесно могат да бъдат скрити под всяка дреха.

Можете ли да спите с колани за гръб и кръст?

Когато носите опора, важно е да разберете, че това трябва да бъде краткосрочно решение за облекчаване на болката. Можете да спите с нея само в случаите, когато болката е непоносима. 

Колко стегнати трябва да са коланите?

Правилното стягане е от значение, защото ако не прецените подходящия момент да спрете, опората може да причини повече щети, отколкото да помогне. За да сте сигурни, че всичко е точно, уверете се, че можете да се движите, ядете и дишате без затруднения и се чувствате комфортно, докато сте с опората.

Как да се грижите правилно за продукта? 

Перете своите колани на ръка с хладка вода и мек препарат. Изсушавайте на въздух при стайна температура. Не гладете, не избелвайте, не перете в пералня и не сушете в сушилня. Химическото чистене също е забранено.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл