Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

д-р Ливайн Колан за гръб - магнитен TV177

11,00 лв

36,00 лв

-69%

-25,00 лв

д-р Ливайн Колан за гръб - магнитен TV177 #03273

ОСОБЕНОСТИ

Искате ли да изправите гърба си и да се отървете от болката? Вече е възможно с магнитния колан за гръб на д-р Ливайн. Това е едно невероятно магнитно изобретение за правилна стойка, което е създадено от д-р Джак Ливайн. Той е директор на медицински център в ортопедична хирургия в престижната болница Брукдейл Ню Йорк и високо уважавана личност в света на медицината.

ОПИСАНИЕ

Магнитният колан е специално проектиран за подобряване на стойката и коригирането ѝ. С помощта на 12 мощни 800 Гаус магнита на гърба, той ще Ви помогне изключително много. Магнитите са стратегически позиционирани, насочени към гръбнака и лумбалната област

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Магнитните уреди не трябва да се използват от лица с имплантирани кардиостимулатори, активни метални имплантанти (инсулинови помпи и други), сърдечно-съдови проблеми тромбофлебит, автоматични дефибрилатори, лепенки за продължителна употреба на лекарство, бременност (от момента на установяване ѝ). Бъдете внимателни и при ползването на уредите от лица с психични проблеми, увреждания на централната нервна система, исхемична болест на сърцето. Не използвайте върху открита рана. Също така избягвайте и пряк контакт с компютри, дискове, аудио и видео ленти и други магнитни носители.

ДИЗАЙН

Магнитният колан за гръб има лек и унисекс дизайн. Дискретен е и може да се носи под дрехите без проблем. Формата му идеално пасва на извивките на гърба. Материята, от която е изработен, е приятна на допир.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Предлага се в размер: Универсал;
 • Цвят: бял.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Магнитен колан за гръб на д-р Ливайн.
2019-11-27

Избрах да пазарувам от вас защото намерих това което търсех при вас.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Масажори за гръб

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.