Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колан за корекция на стойката TV1180

15,00 лв

Колан за корекция на стойката TV1180 #10448

ОПИСАНИЕ:

Посрещнете с отворени обятия новия си живот без болка. Коланът за корекция на стойката има за цел да облекчи хроничните болки в гърба и да направи дългите часове работа или стоене прав поносими. Чрез правилното позициониране на стойката ви, той облекчава натиска върху ключови зони, като по този начин облекчава болката в гърба, врата, раменете и ключиците. 

ОСОБЕНОСТИ:

Използвайте колана, когато изпитате нужда и за колкото време е необходимо. Първоначално започнете с 5-10 минути на ден и след това увеличете времето според нуждата ви. След известно време ще забележите, че стоите по-изправени, не усещате неприятните болки и се чувствате страхотно. Ще усетите, че докато вървите вече не забивате поглед в земята, а гледате напред. Ще изглеждате и ще бъдете по-здрави и по-уверени в себе си.

При изработката на колана е използвано качествено велкро, което няма да се разнищи лесно. Материята му няма да се впива и протрива кожата ви и да оставя болезнени следи. Напротив тя ще се слее с тялото ви и почти няма да усещате, че носите колана. Материята е удобна и дишаща, така че да не се потите. 

Поставянето на колана е като детска игра. Просто го облечете и затегнете велкрото на талията си, колкото е нужно, така че стойката ви да бъде изправена, но коланът да не ви стяга. Висококачествената изработка ви дава перфектна опора. Можете да избирате от няколко размера. 

Коланът е лесният начин да се отървете от болките в гърба, да сте здрави и да останете продуктивни. Болките в гърба от прегърбване, дълги часове работа на бюро, сколиоза са част от ежедневието ви? Търсите ли прост начин да се отървете от неприятното чувство? Коланът за корекция на стойката, подходящ за мъже и за жени, е вашето решение. Върнете контрола над тялото си и възвърнете увереността си. Той е изключително удобен, можете да го носите под дрехите си навсякъде, тъй като е дискретен и изисква само минимално усилие от ваша страна, за да го направите част от ежедневието си.

ДИЗАЙН:

Продуктът е с иновативен дизайн, който е ортопедично създаден, за да коригира стойката ви по възможно най-удобния начин за вас. Благодарение на дизайна си, коланът може да се носи както от мъже, така и от жени. Подходящ е дори за дами с по-голям бюст. 

Лесно регулируем и изработен от дишаща материя, можете да носите колана под дрехите ви, за да не чувствате болка, докато вършите ежедневните си задължения. Коланът ще прилепне плътно към тялото ви и няма да се забелязва. Няма и да ви носи никакъв дискомфорт, дори и да го носите през целия ден.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Вариант 1 – без опаковка;
  • Вариант 2 – с опаковка;
  • Размер – L, XL, XXL;
  • Цвят – черен;
  • Подходящ за – мъже, жени.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Колан за корекция на стойката.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.