Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Регулируем колан за коригиране на стойката подходящ за мъже и жени TV584

16,80 лв

Регулируем колан за коригиране на стойката подходящ за мъже и жени TV584 #06192

Описание:

Това е колан за коригиране на стойката, който е приложим за мъже, жени и младежи (тийнейджъри). Нездравословната стойка може да доведе до дълготрайни болки в гърба, мускулни болки, късогледство и други медицински проблеми. Носенето на колана може да развие по-добри и здравословни навици за стойка на тялото, ако го използвате за определен период от време и така ще можете да поддържате гърба си изправен, дори и да не носите постурално устройство за корекция.

Особености:

80% от хората изпитват болки в гърба породени от продължителен престой в неправилна стойка. Лошият сън, спада в настроението, енергията и затрудненото концентриране са само някои от начините, по които лошата стойка влияе. Когато нервите и мускулите са напрегнати, това оказва влияние върху цялата нервна система, включително и мозъка. Коланът за корекция на стойката за регулиране на позата, тренира гръбнака и мускулите да се върнат към естественото си състояние, което позволява по-голям енергиен поток, така че целият ви живот да се бъде отново изпълнен със сила и енергия. Изпитайте всички предимства на добрата стойка! Това е прост нехирургичен начин за коригиране на гръбнака, подобряване на правилната стойка, който ще ви помогне да се освободите от болката в рамото и гърба. Може да се използва в дома, офиса, фитнес, зала за йога и на открито. Може да се постави директно върху дрехите, няма да има дразнене на кожата, причинено от лентата за подкрепа.

Дизайн:

Постуралният корекционен колан е изработен от много мека композитна материя и найлонова лента, а дишащите отвори са разположени в лентите на гърба и през раменете. Топлинното разсейване и пропускливостта са подобрени, за да се подобри комфортът при носене. Ъглите, необходими за коригиране, са различни, дизайнът на корекционния колан приема комбинацията от регулируем найлонов колан с магическа паста с високо качество, така че да може да се регулира свободно през лентата на рамото.

Как функционира:

Коректорът е универсален размер, можете да настроите колана според вашите предпочитания и нужди. Той може да се носи под риза или друго облекло и остава невидим. Материята е гладка, така че да не се очертават видими неравности. Регулируемият колан е лесен за поставяне и използване и няма нужда от допълнителна помощ. Необходимо е да разхлабите каишките на велкрото, след което обличате като раница. След като развържете каишките на велкро след това ги затегнете.

Технически характеристики:

  • Цвят-Черен;
  • Размер- Универсален.

Съдържание на опаковката:

  • 1бр. Регулируем колан за коригиране на стойката
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.