Смарт гривни (спортни)

24 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

24 резултата

Смарт гривните са устройство, което заема своето почетно място в света технологичните джаджи, които променят света. Познати още и като фитнес гривни тяхната роля е да помагат на спортуващите хора да поддържат своето здравословно състояние и непрекъснато да следят режима си. Отличават се с функционалност и може да се каже, че това не е просто гривна на добра цена, а един много удобен аксесоар дори и за хора, които не водят активен начин на живот или все още се колебаят за неговия старт. Някои от моделите дори разполагат и с камера.

За какво са подходящи умните гривни?

Дамска смарт гривна

В зависимост от модела и вида производител, те отчитат различни параметри. Повечето модели имат вградени алармени функции, които да заместят досадния звън на телефона сутрин. Умните гривни са подходящи за активни спортисти както и за хора, желаещи да водят здравословен начин на живот - например вместо фитнес залата, залагат на други спортове. Смарт гривната може да се свърже с телефона и така дори при спортуване потребителят може да получава известия за пропуснати обаждания и съобщения.

Какви показатели отчита една умна гривна?

Фитнес гривна

Всичко зависи от модела на гривната и търсенията на съответния потребител. В основните функции на повечето смарт гривни е заложено предоставянето на данни за:

Измервателни функции:

 • Брой на изминатите крачки или иначе казано крачкомер;

 • Брояч на калории;

 • Изминато разстояние;

 • Аларма за напомняне при заседяване;

 • Мониторинг на съня – ако потребителят има еднотипен дневен режим – ляга си и става по едно и също време, гривната алармира, когато стане време за сън и съответно отново напомня, когато е време за ставане;

 • Измерване на кръвното налягане, циркулацията на кръвта, ритъма на сърцето, нивото на кислород в тялото. Наличието на една или всички функции зависи от конкретния модел смарт гривна;

Други функции:

 • Функция часовник – може да се ползва като обикновен стандартен часовник, но с много по интересен дисплей;

 • Правене на дистанционни снимки, без телефона да е наблизо;


 • Свързване с телефона на потребителя посредством Bluetooth;

 • Натрупване на архив и подробна статистика в приложение за мобилни телефони в зависимост от модела на гривната.

Защо умните гривни са полезни за здравето?

Смарт гривните, независимо дали са дамски, мъжки или детски, са много удобни и за спортуващи хора, и за хора със здравословни проблеми, които искат да контролират своите показатели, така че да не се чудя как да измервам своето физическо състояние. При физическа работа и силно натоварване това се отразява върху тялото и съответно при следене на кръвното налягане например гривната индикира покачването му. Много хора работят под стрес и нямат достатъчно време за сън. Гривната е много удобен индикатор за потребители, които искат да контролират своя начин на живот и да имат непрекъсната представа за състоянието на организма си. Това е важна характеристика за тях. Ако човек иска да свали някои и друг килограм може лесно да засече колко калории е изгорил при дадена активност. Същото важи и за спортуването – всеки може сам да прецени посредством изгорените калории дали за него е по – добре да кара колело, да ходи пеша или пък да избере друго.

Не на последно място – смарт гривните, поставени на вашата китка с каишка, се свързват с телефона, така че никога да не се пропусне важно обаждане или съобщение. Те са универсален и изискан подарък за близък приятел, без значение от повода.

Изключително малкото тегло на всеки вид гривна с екран в цвят, благодарение на лекия материал, от който е изработена, елегантния дизайн и разнообразието от модели я прави верен помощник в ежедневието на всеки човек. Те не са скъп аксесоар, а в нашия онлайн магазин ще намерите електронни смарт гривни на много изгодни цени. Направете своята поръчка и се радвайте на вълшебни мигове в вашата нова придобивка.

Вашата умна гривна от онлайн магазин 4sales.bg

 • Пазаруване от доказан професионален търговец с отлична репутация;

 • Едногодишна гаранция на продукта от различна марка;

 • 15 дни право на връщане на продукта;

 • Бърза доставка до всяка точка на страната на нов евтин продукт;

 • Опция за преглед и тест преди плащане в офиса на куриерската компания, за да не губите напразно пари от своя портфейл;

 • Техническо ръководство с информация за употреба на продукта;

 • Продукти с доказано качество, произход и дълготрайна батерия;

 • Специални промоционални предложения  и опция за изплащане на лизинг.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл