Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционална гривна-монитор за различни здравни показатели

142,00 лв

Купи на кредит

Мултифункционална гривна-монитор за различни здравни показатели #01423

Особености

Здравето е най-важно и благодарение на мултифункционалната Х18 гривна-монитор вие ще може да наблюдавате основни показатели като ритъм на сърцето, температура, съдържание на кислород в кръвта и др.

Тя е изработена от високачествен полимер и разполага с широк OLED екран, показващ желаните параметри. Разполага с многобройни функции и ще се превърне във ваш необходим помощник. Така например може да проверите ритъма на сърцето си в във всеки един момент, независимо дали спортувате или просто си почивате.

По време на сън е трудно да знаем какво се случва с нашето тяло, но с Х18 това повече няма да е така. Тя ще измери качеството на съня, колко време спите дълбок отморяващ сън и колко е продължителността на по-неспокойния лек такъв. По този начин ще знаете дали е необходимо да промените някои свои навици – като час на лягане, хранителен режим и др., за да подобрите отмората и общата си енергия.

За спортуващите и фитнес активните, гривната е надежден източник на информация за изгорените калории, броя на крачките и/или изминатата дистанция. Важен показател е и нивото на кислород в кръвта, тъй като по него съдим за скоростта на метаболизма. Високите нива на кислород способстват за бърза обмяна на веществата, а оттам и за общото здравословно състояние на тялото.

Уникално за модела е наличието на термометър за различни обекти.Така например ще измерите телесната си температура. Тя е важен показател не само, ако не се чувствате добре, но например ще помогне на жените да се ориентират за важни моменти от техния месечен цикъл, като периода на овулацията (когато температурата леко се понижава, а след това рязко покачва с 0.2 градуса). Измерете горещината/студенита на околната среда или на много близки (до 2 см) обекти. Изделието е снабдено с ниво на водоустойчивост, достатъчно за кратко потапяне и отчитане градусите на водата.

Гривната функционира и като събуждаща аларма, часовник, календар и хронометър. Синхронизирайте я със смарт телефона си и тя ще ви предупреди чрез сигнал и вибрация, когато получавате съобщение или входящо повикване. Също така се интегрирана и с апликации от различните социални мрежи (Facebook, Twitter, Instagram и др.), за да ви известява с нотификации от тях. Използвайте я като дистанционно за да превключвате песни от музикалния плеър или за снимки.

Х18 е съвместима с всички мобилни устройства, поддържани от Android 4.4 и iOS 8.1 (или техни по-високи модификации) и се свързва с тях посредством Bluetooth 4.0. Разработена е и с функция  срещу изгубване, която работи реципрочно – може да търсите телефона или гривната, в зависимост кое сте забравили къде сте оставили.

Устройството разполага и с вграден 3-осен жироскоп, който позволява лесна калибрация и настройка само с няколко движения на китката. За да активирате OLED екрана също е необходимо едно леко поместване на ръката.

Менюто е достъпно на 40 езика, а промяната на различните функции се осъществява чрез едно докосване. На задната страна на гривната е разположена батерията и зареждащия двоен клип панел, който да включите към зарядния кабел.

Технически характеристики

 • Модел: Х18;
 • Връзка: Bluetooth 4.0;
 • Водоустойчивост: ниво IP-X57;
 • Функции: часовник, хронометър, календар, измерване на сърдечния ритъм, температурата, съдържание на кислород в кръвта, монитор на съня;
 • Батерия: Li-Po 90 mAh;
 • Издръжливост: до 5  дни в работен режим, до 15 дни – на стендбай;
 • Съвместимост: Android 4.4; iOS 8.1 и по-високи модификации;
 • Размери: 22/2.2/1.2 см.

В комплекта

 • 1 гривна-монитор;
 • 1 зареждащ кабел;
 • инструкции за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.