Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически велосипеди

Съдържа 14 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Не искате да ходите пеш до работа всеки ден? Нямате автомобил, но обичате да се наслаждавате на хубавото време докато пътувате? Искате бързо да преодолявате по-големите разстояния, но без да полагате усилия? Препоръчваме Ви да се запознаете с предлаганите от онлайн магазина 4sales.bg китайски сгъваеми електрически велосипеди. Ще разберем кое ги ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Не искате да ходите пеш до работа всеки ден? Нямате автомобил, но обичате да се наслаждавате на хубавото време докато пътувате? Искате бързо да преодолявате по-големите разстояния, но без да полагате усилия? Препоръчваме Ви да се запознаете с предлаганите от онлайн магазина 4sales.bg китайски сгъваеми електрически велосипеди. Ще разберем кое ги прави толкова практични и удобни, колко време можете да карате с едно зареждане на батерията и предлаганите при нас видове?

Какво представляват велосипедите с токово захранване

На пръв поглед, сгъваемите китайски електрически колела са напълно идентични с обичайните решения на педали, но с тази разлика, че имат и електродвигател. Той се захранва от вграден мощен акумулатор, осигуряващ достатъчно време за каране с едно зареждане. За това обаче ще стане дума по-долу. В онлайн магазина 4sales.bg ще откриете както модели за възрастни, така и за деца на различна възраст.

Практични ли са

Конструкцията на рамката в китайските електрически велосипеди е изключително лека и сгъваема, което позволява лесното им пренасяне на ръка там, където тези колела не могат да се карат. Предлаганите в онлайн магазина 4sales.bg модели са както с педали за ръчно задвижване, така и с електродвигател за движение без физически усилия. Предлаганите размери също са много разнообразни, което позволява да изберете практичността, която Вие предпочитате.

Каква е продължителността на каране

Времето за каране с едно презареждане на акумулатора в китайските сгъваеми електрически велосипеди може значително да варира, защото зависи от различни фактори. Това са терена, по който се движите, Вашето тегло, дали се изкачвате или се спускате и т.н. Най-общо обаче, продължителността на каране може да се разглежда при стандартни условия на употреба, където при различните капацитети на акумулатора и теглото на водача на колелото, стойностите варират от 40 км до 80 км и повече.

Времето за зареждане също е преходно и то зависи от мощността на акумулатора в колелото. В описанието обаче на всеки модел китайски сгъваеми електрически велосипеди можете да видите приблизителните времеви стойности, които варират от 4, 6, 8, а дори и 12 часа. Посетете ни в онлайн магазин 4sales.bg и ще можете да се информирате.

Какви видове ще намерите в сайта

При нас в онлайн магазина 4sales.bg са достъпни както модели китайски сгъваеми електрически велосипеди за деца, така и за възрастни на отлични цени. Те се отличават по: 

  • размери;

  • дизайни;

  • функционалност;

  • цветови варианти;

  • мощност на двигателя и батерията;

  • развивана скорост;

  • маломощни и евтини решения за по-кратки разстояния;

  • по-скъпи колела, съответно за преодоляване на по-големи разстояния.

Още
Електрически велосипеди : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.