Електрически велосипеди

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Не искате да ходите пеш до работа всеки ден? Нямате автомобил, но обичате да се наслаждавате на хубавото време докато пътувате? Искате бързо да преодолявате по-големите разстояния, но без да полагате усилия? Препоръчваме Ви да се запознаете с предлаганите от онлайн магазина 4sales.bg китайски сгъваеми електрически велосипеди. Ще разберем кое ги прави толкова практични и удобни, колко време можете да карате с едно зареждане на батерията и предлаганите при нас видове?

Какво представляват велосипедите с токово захранване

електрически велосипеди

На пръв поглед, сгъваемите китайски електрически колела са напълно идентични с обичайните решения на педали, но с тази разлика, че имат и електродвигател. Той се захранва от вграден мощен акумулатор, осигуряващ достатъчно време за каране с едно зареждане. За това обаче ще стане дума по-долу. В онлайн магазина 4sales.bg ще откриете както модели за възрастни, така и за деца на различна възраст.

Практични ли са

Конструкцията на рамката в китайските електрически велосипеди е изключително лека и сгъваема, което позволява лесното им пренасяне на ръка там, където тези колела не могат да се карат. Предлаганите в онлайн магазина 4sales.bg модели са както с педали за ръчно задвижване, така и с електродвигател за движение без физически усилия. Предлаганите размери също са много разнообразни, което позволява да изберете практичността, която Вие предпочитате.

Каква е продължителността на каране

Времето за каране с едно презареждане на акумулатора в китайските сгъваеми електрически велосипеди може значително да варира, защото зависи от различни фактори. Това са терена, по който се движите, Вашето тегло, дали се изкачвате или се спускате и т.н. Най-общо обаче, продължителността на каране може да се разглежда при стандартни условия на употреба, където при различните капацитети на акумулатора и теглото на водача на колелото, стойностите варират от 40 км до 80 км и повече.

Времето за зареждане също е преходно и то зависи от мощността на акумулатора в колелото. В описанието обаче на всеки модел китайски сгъваеми електрически велосипеди можете да видите приблизителните времеви стойности, които варират от 4, 6, 8, а дори и 12 часа. Посетете ни в онлайн магазин 4sales.bg и ще можете да се информирате.

Какви видове ще намерите в сайта

При нас в онлайн магазина 4sales.bg са достъпни както модели китайски сгъваеми електрически велосипеди за деца, така и за възрастни на отлични цени. Те се отличават по: 

  • размери;

  • дизайни;

  • функционалност;

  • цветови варианти;

  • мощност на двигателя и батерията;

  • развивана скорост;

  • маломощни и евтини решения за по-кратки разстояния;

  • по-скъпи колела, съответно за преодоляване на по-големи разстояния.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл